Dagens God Afton: Boys Will Be Boys

Dagens God Afton
Från dagens Aftonbladet.se:

Aftonbladet är oroliga för Ulrik Munther. Inte på grund av att han klär sig som Snoddas och att det färskaste med honom är att han låter som Mr. Big (som hade en hit 6 år innan han föddes). Nä, de är oroliga ifall "flickidolen" ska ska kunna sålla fram en snäll tjej bland alla de tjejer han kan välja och vraka emellan.

Han är ju kille så han får göra vad han vill och 17 är väl den åldern man var som mest desperat så han är ju inte för ung eller så. Det är ju bara charmigt att småkillar kan ragga trosorna av brudar.


Tjejer som bär smink dock... Aja bajja! Aftonbladet ställer sig skeptiskt till det hela. Tänk om de skulle bli något så slampigt som... [dramatisk paus] ...pojkidoler! Dakota Fanning, som Aftonbladet.se har i mitten av bilderna som - ett exempel på hur illa det går - är ju faktiskt BARA 17 ÅR! Förtappade flicka!

Suck.

Åsa Erlandson: Jag håller typ med dig i vad du skriver i din krönika men skulle du kunna be Aftonbladet.se att kanske att åtminstone FÖRSÖKA att få det att se ut som att det inte bara gäller tjejer? Vad tror du?

Rösta på mig

bloglovin

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin