Dagens God Afton: Dubbelmackan

Dagens God Afton
Från gårdagens Aftonbladet.se:


Oj, vilka STJÄRNOR det är som väntar barn! Som Mackan. Vadå, vet du inte vem Mackan är? "Erik och Mackan"-Mackan, så klart! Seriöst, finns det någon annan stjärna som heter Mackan?

Folk som Beyonce (som också väntar barn men hon var väl för okänd för den här samlingen?), Madonna och Prince känner man ju igen bara man hör deras namn - och de har bara ETT namn! Man behöver inte ens kalla dom "stjärnor" innan - man vet ändå. Men när ens artistnamn helt plötsligt har blivit "Erik och Mackan"-Mackan så är det ett, för mig, tydligt tecken på att du egentligen inte är så känd. Jag skulle nästan förstått det om texten hade handlat om Erik för då hade det kanske varit på sin plats med ett "Erik och Mackan"-Erik för att förtydliga.

Det känns som om Aftonbladet.se griper efter halmstrån här när de kallar honom en "stjärna" bara för att med nöd och näppe kalla några bekanta ansiktens gemensamma tillstånd för "babyboom". (Var "Babychock" upptaget?) För det är ju nyhetstorka i världen just nu - inga diktatorer på rymmen eller världsmetropoler som utrymts eller bloggare som fått nog och slagit sitt huvud blodigt på sitt tangentborKIJUHJk:L_Ö:KNDFH;JCJ
Tack för tipset och bilden Sika!


bloglovin


Follow JanneFantastic on Twitter

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin