Dagens God Afton: Skitnyheter

Dagens God Afton

Åh fy faaaan! Det måste ha sprutat bajs över den stackars killen i shorts! Och bara på hans shorts... Hm. Inget på toalettstolen ens... Okej, det här verkar mysko - bäst att gå emot alla mina principer och faktiskt klicka på den här rubriken. Det är ju uppenbart en variant på Aftobladets IQ-test här där de lockar med ett mysterium likt en TV-serie av JJ Abrahams - men så fort man tagit sig in så slår man sig bara för pannan och skriker "VARFÖR BÖRJADE JAG KOLLA!?".

Okej, jag klickar så får vi se vad som...

Anders ­”Arga snickaren” Öfvergård

Vad fan..? Det är ju bara Anders ­”Arga snickaren” Öfvergårds skitfula shorts som med lite händig bildbeskärning och suggestiv text fått det där lilla "extra" - en så kallad "journalistisk Supersize". Och vad har han med artikeln om bajspartiklar som kan göra dig sjuk att göra?

"
Anders ­”Arga snickaren” Öfvergård tål inte att toasitsen lämnas öppen. Han avskyr uppfällda toaringar. Och själv kissar han helst ute i trädgården."

Han har alltså inget med saken att göra. Karln pissar tillochmed i trädgården och jag tror inte riktigt det är ett hygienist föredöme man ska dra fram i sammanhanget... Hur tvättar han händerna..? Men skitfula shorts har han.

............

Och jag vet att jag tog upp det här senast igår och det blir lite tjatigt men varför måste Aftonbladet.se envisas med att upprepa sig jämt på sin framsida? Jag tycker det är tjatigt att jag tar upp det i olika inlägg på olika dagar! Men jag antar att Aftonbladet.se tycker att Arga Snickarens fula shorts är dagens viktigaste nyhet så det är bäst att se till att INGEN missar den:
Rösta på mig

bloglovin

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin