Löken

I-landsproblem
Jag har ofta tänkt på hur det saknas en svensk variant på The Onion men med tanke på att vi redan har Aftonbladet.se och Expressen.se så är kanske kvoten för hur mycket vi pallar nonsensnyheter är nådd för länge sen? Tror däremot att det skulle vara kul att hitta en sida där man inte låtsas göra riktiga nyheter blandat med... RIKTIGA nyheter. För jag får ju en dålig smak i munnen (blod) när nyheter om programledares kollapsade förhållande slåss om utrymmet på löpsedlarna med bilder på svältande barn i Afrika.


Bild stulen från
Jonas Wikströms
Facebook. Tack!

Tillochmed Se&Hör har smak nog att inte blanda ihop såna nyheter.

Men jag kräver mer humor än så och därför följer jag slaviskt Lennart Holmlunds blogg istället. Ni som inte vet vem det är så är det en fantastisk performence artist (tänk Andy Kaufman) som påstår sig vara kommunalråd i Umeå som slänger ur sig de mest korkade saker man kan hitta på. Senaste veckan har han skrivit hysteriska saker om:
Nu behövde han ju inte sluta eftersom han inte jobbar med politik på RIKTIGT och tur är väl det?! Det skulle vara alldeles för skrämmande om verkligheten såg ut så, eller hur? Emellan dessa knasigheter slänger han ur sig rapporter om hur bra speedway gör sig på TV och jag antar att det är för att ge sidan en "edge" - göra läsaren lite osäker och tänka "är det här på riktigt?". Men det är det så klart inte! Skulle karaktären Lennart Holmlund ha ett riktigt jobb så skulle han fått sparken för länge sen! Haha.

Sveriges Torbjörn Harr
Bilder från Lennarts
skådespelarportfolio.


Lennart Holmlund och Norska Flaggan


Rösta på mig

bloglovin

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Lunki:

skriven

Haha, Lennarts björkjämförelse är verkligen bortom all rimlighet. Jag spår att Lennart kommer bli en kultfigur på Flashback inom sin tid, men sina politiskt inkorrekta och förvirrande utspel. Är det dax att starta en best of tråd redan nu?

2 Janne Fantastic

skriven

Ja, det är konstigt om det inte redan finns!