Twitter

I-landsproblem

Ja, jag testade Twitter för nåt år sen och gav upp efter nån kvart. Jag fattade inte alls vad det gick ut på. Var ska jag läsa? Och hittar man något intressant så kan man kalla det "läsa" då det bara är 140 tecken (eller nåt sånt - rätta mig inte om jag har fel för jag bryr mig inte)? Ska man skita i att ens försöka läsa alla meddelanden som börjar med "@nånting" eftersom det är svar på nån fråga jag ALDRIG kommer finna? Vem fan läser det man skriver? Jag hittar knappt det jag skrivit... och när jag skriver så gillar jag känslan av att skriva av mig och inte känslan av att begränsa mig.

Sen glömde jag mina inloggningsuppgifter så nu har jag skaffat mig ett nytt konto bara för att testa.

Efter en ny kvart av testande så fattar jag kanske liiite mer än mitt förra försök men jag måste säga att det i sanning saknas roliga svenska komiker där. Jag hittade en bunt sjukt roliga människor där som jag beundrar/är lite rädd för medan svensk humor-elit (Magnus Betnér) bara gnällde om sin trasiga mobil. Höjdpunkter:

"Oh yes! We now have 100 Mbps connection in our flat. (Still no phone)"

"Imagine how fast I'm gonna be able to tweet with that connection."

"Phone is back. Glass cracked. Very cracked. Good to have something to do tomorrow."


Wow. Du orkade inte ens skriva på svenska. Hoppas du att Comedy Central ska läsa din Twitter och plötsligt upptäcka dig, eller? Vill jag läsa sånt där så kan jag gå in på valfri pensionärs facebooksida där de gnäller om hörapparater och att de inte förstår sig på sin mobil eller... ehm... twitter.

Sökte på Whitney Cummings och trots att även HON hade mobiltelefon-tema på sitt twittrande så levererade hon humor:

"If I put half as much effort into my relationships as i put into charging my phone I might not die alone".


Däremot hade hon på tok för många "@nånting LOL"/"@nånting OMG"/"@nånting thank u" men... visst skulle man skita i att läsa alla "@nånting"-meddelanden, eller hur? Visst kom vi fram till det?


Jag har redan fått ett par "followers"! De flesta är dock småporriga brudar som inte skrivit några egna tweets (är det så man säger?) men deras profiltexter är oftast efterlysningar om att de är på jakt efter... öhm... "manliga könsorgan" (visst är det bättre att skriva det än "huge cocks"?). Hur ska jag förklara för dom att "Fantastic" i mitt namn är mer ironiskt än en bild av sanningen?


-"Fantastic."


För mer gnäll:
Follow JanneFantastic on Twitter

bloglovin


Follow JanneFantastic on Twitter

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Eva:

skriven

Äntligen någon som tar bladet från mun och ropar att Kejsaren är naken!