Nya Hollywoodfruar och skållad De Geer

I-landsproblem
Det här är inte riktigt ett "Dagens God Afton"-inlägg men vi kan börja som om det vore det ändå.

Från dagens Aftonbladet.se:

Jaså? I en lista med "kvinnor under 40 som tjänar mest" finns det alltså bara "unga" som "drar in storkovan"? Tycker det är lite orättvist att de inte har med några "äldre" som "inte tjänar så mycket" i sin lista på "kvinnor under 40 som tjänar mest".

Men det är kul att det går bra för Jenny Strömstedt. Jag vet ärligt talat inte vad det är hon tjänar så sjukt mycket pengar på men jag gillar henne iallafall. Och hennes plats i listan förklara varför hon mer och mer, för varje gång man ser henne, börjar se ut som en Svensk Hollywoodfru.
Gunilla Persson och Jenny Strömstedt
Vill påpeka att det var Mamma Fantastic som pekade ut likheten åt mig.

Jag såg faktiskt nån minut av På Spåret där hon var med men tillochmed jag har en gräns för vad jag pallar då det kommer till ordvitsar så det blev inte mer än så. Kollade dock inte för hennes skull: jag har en gång i tiden spillt kaffe på hennes mottävlande; Carl Johan De Geer.
Han var 1995 inbjuden till Folkets Bio i Umeå för att visa sin film Buljong. Jag var (och är) ett fan så när han kom dit var det lite smånervöst. Men mest för att det här var på våren och snön hade börjat smälta vilket gjorde att toaletterna på Folkets Bio svämmade över och jag fick välkomna vår gäst i en lokal som luktade bajs. Ja, även kulturarbetares bajs luktar bajs. Så när jag lite nervöst vänder mig om med en överfull och het kanna kaffe och frågar "vill du ha kaffe?" så lyckas jag slänga hälften över honom. "Ja, tack..." svarade han lite skönt putslustigt och jag var tvungen att leda in honom till den översvämmade bajsdoftande toaletten så han kunde tvätta av sig någorlunda innan hans fina premiär. Välkommen till Umeå!

Kul också att see Noomi Rapace i Aftonbladets scoop om att de rika kvinnorna under 40 är rika och unga. Det är så sällan som Aftonbladet skriver nåt om henne. Förutom avslöjandet att hon är ung och rik hittade jag bara det här:


Tydligen kan hon inte festa med stil...Inspireras av hennes stil......men det är värt att upprepa
att hon saknar stil på fest......stiiiil.


Bara två ynka nyheter som repeterats ett par gånger så Aftonbladets tydliga budskap ska nå fram - till de allra trögaste av läsare - att Noomi Rapace har/saknar stil.bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Ylva:

skriven

Och jag som tyckte att Noomis festklänning var supersnygg, lätt snyggast av alla i bildspelet. Men smaken är som baken, antar jag. :)