Efter SJU månaders bloggande...

I-landsproblem
...har jag nu kommit upp i så många läsare per månad som en bloggtjej med mobilkamera och väggspegel får i minuten!

Så nu har jag skaffat mig en väggspegel.

För er som inte läst mina tidigare"Efter X månaders bloggande"-inlägg eller aldrig har fattat (såna som jag) så funkar det så här: jag kollar upp vilka sökord folk har använt för att hitta hit till bloggen, väljer ut några jag gillar och länkar dem till ett av mina gamla inlägg som sökordet lett de sökande till. Har en känsla av att de alla blev grymt besvikna.

Min topp 10 Sökord som fått folk att hitta Janne Fantastic:

Grå bakgrund till blogg
Jepp. Mina läsare är så typiskt svenska att Sverigedemokraterna vill kategorisera dem i en fjärde grupp av Svenskar.


"jag är halvfinne" blogg
Där grusades SD's fjärde grupp.


malou von sivers ben
Ni är fan sjuka i huvudet. Inte för att det är nåt fel med att vara sjuk i huvudet.


mensa affisch
För dig som vill ha lite smartare affischer tills Apple har kommit med sin iPoster. (Genier har ingen annan än Siri att prata med.)


this is kultur
Nu när Arnold kommit tillbaka som skådis så är det en perfekt one-liner till honom om han spelar en Svensk actionhjälte som just dödat någon med en Zorn-tavla.


jennifer aniston unge
Ja, vi är lik varandra (håret och långfilmsframgångarna) men hon är inte min mamma.


Uhm... Sen var det faktiskt inte så många nya roliga sökningar. De flesta som hittar hit söker på samma saker och de kan ni hitta i mina tidigare "Efter X månaders bloggande"-inlägg. Bra!

MEN... som vanligt har ni sökt som mest på skit som Kissie, Kissies bröst, Agnes rumpa, porn (nummer 1 tillochmed!), blondinbella, blondinbellas bröst, emo tjejer och... abort. Visst, jag fattar ju att om jag skulle vilja ha mer trafik här i bloggen skulle jag bara behöva skriva "Kissie, Kissies bröst, Agnes rumpa, porn, blondinbella, blondinbellas bröst, emo tjejer och... abort" om och om igen men jag är inte desperat efter uppmärksamhet. Jag vill ha läsare som vill läsa om [vadnudenhärbloggenhandlarom] och inte de som febrilt letar efter Kissie, Kissies bröst, Agnes rumpa, porn, blondinbella, blondinbellas bröst, emo tjejer och... abort.
bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Klas:

skriven

Jag har en känsla som säger mig att detta inlägg kommer att vara med om en månad i ett annat inlägg.

2 Janne Fantastic

skriven

Helt rätt, Klas!Eller... beror på. Den här gången kom jag bara upp till 6 nya sökord (av ca 200 tror jag) som jag gillade. Är det färre än det så får det vara.Kom tillbaka då så kan din kommentar vara med då också!