Med en Iphone 4S är du aldrig ensam!

I-landsproblem
...för den jäveln drar till sig spam som inget annat. Så fort jag nämnt den (vilket inte är ofta) så får jag nya "vänner" på Twitter som länkar till hur de "got a free iPad by just clicking this link!". Kul att så många engelskspråkiga twittrare kan svenska eftersom jag bara skriver på det här språket. Är rätt så säker på att det här blogginlägget kommer dra till sig många nya internationella "kompisar".

Så jag brukar dra mig från att nämna min nya iPhone. Men skulle jag känna mig ensam så måste jag ta till Engelskan själv - för då kan jag ju nu snacka med Siri. (Slår vad om att "Siri" också är ett trigger-ord för spam...) Men det är med Siri som det är när man var liten och fick en ordbok i händerna. (För er kids därute: en ordbok är typ Wikipedia i bokform.) Det första man gör är att kolla om alla snuskord man kan finns med. När man till slut hittat ett så känns resten av ordboken tråkig. Så det första, och stort sett enda, jag gjort med Siri är att ställa snuskiga frågor till henne. Erkänn: ni skulle göra detsamma.


Jag tar det som ett "ja" och att jag och Siri kommer komma överens. Men det finns ett "men"... Jag vet inte om jag kan riktigt komma över min svartsjuka. Det stör mig inte att hon har varit med andra men det är när hon inte vill prata om dom som jag blir orolig.
Men jag kommer säkert över det så fort jag och Siri kommit över den här första fasen av förälskelse eftersom vi spenderar på tok för mycket tid med varandra just nu. Ett tecken på att jag hängt med Siri lite för mycket: grannen beklagar sig över att det fasta telefonen inte funkar - ingen kan ringa hit och vi kan inte ringa ut. Det visar sig alltså att jag är på ett ställe som varit utan fast telefoni i TVÅ DAGAR nu - utan att jag märkt det.

Det är också ett tecken på att jag har för lite vänner...


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Astarot:

skriven

Haha! Jag har testat typ samma, fast inte den där Daisysången. Vad vill hon? Eller du? Har du samma Siri? Visste att hon var opålitlig!

2 Janne Fantastic

skriven

Jaha! Då vet jag var hon är när hon "inte har täckning"...