Det Våras För Dagens God Afton: Apor.

Dagens God Afton
Nyheterna strömmar in om de norska terroristdåden och jag spyr lite grann i min egen mun när jag blev lite lättad över att det faktiskt klassades som "terroristdåd" och inte "vansinnesdåd" som det brukar kallas när en vit snubbe ligger bakom.

Trots att Aftonbladet.se inte har haft mycket annat att skriva om så lyckas de tappert flika in ett och annat I-landsproblem också:


Jag har forskat länge i ämnet själv, gjort ett otal undersökningar och har kommit fram till något ofattbart: forskare har fan för lite att göra. Personligen tycker jag: lär dom läsa och låt dom ta över! De kan knappast göra ett sämre jobb än vad vi har gjort.

Men Aftonbladet HAR skärpt sig idag, men... Jag skulle vilja veta hur det är att jobba på Aftonbladet efter att någonting sånt här har hänt. Får de anställda order om att "idag skiter vi i det vi gör i vanliga fall eftersom det vi gör i vanliga fall skulle vara lite extra osmakligt idag. Inga roliga rubriker med ordet 'chock' eftersom vi våldtagit meningen ur det ordet. Undvik även ordet 'våldtäkt' av samma anledning."

Sen skulle jag vilja vara med när nyhetsvärdet svalnat och de ber Aftonbladets skribenter att återgå till sina vanliga jobb. Hur formulerar man det?


Men "nyheten" får mig dock osökt att tänka på dagens "Det Våras För" som verkligen går i sann Aftonbladet-anda:

...för visst låter den svenska undertiteln "(R)evolution" som en Aftonbladet-rubrik? Eller då hade filmen säkert fått heta "Det 'Gårilla' För James Franco: Apchock!"...Rösta på mig

bloglovin

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin