Filmrecensioner...

Filmerna
...kommer jag nog aldrig skriva om här. Jag säger "nog" därför man ska aldrig säga aldrig. Iallafall inte utan ett "nog" innan. Så man ska nog aldrig säga aldrig. Känner bara inte att min blogg är en sån blogg. Men jag kan skriva om pepp på filmer jag inte sett!

Har läst ett gäng recensioner av strax kommande Bridesmaids och nästan varenda en börjar med att säga att "filmen har felaktigt kallat för 'en Hangover för tjejer'". Om filmen nu inte är det så behöver ni väl inte säga att den... inte är det? Jag såg nyss Harry Potter och nånting Hollow del 2 och den var inte heller lik Hangover men inte säger jag det varje gång någon frågar hur den var?

Sen (o)roar det mig att läsa hur varje recension säger hur uråldrat det är att påstå att kvinnor inte skulle vara lika roliga som män... för att sedan skriva hur "det förekommer rätt så äckliga men roliga scener fast det är en film för och av tjejer". Jag känner sjukt roliga tjejer och hör och häpna: de kan alla vara jävligt vulgära eftersom (och jag hoppas att jag inte framstår som Ulf Brunnberg nu) tjejer kommer undan med mord då det kommer till humor och de tar varje tillfälle de kan. (Jag är lite avis på det.)


Hursomhelst: jag är peppad som fan på Bridesmaids eftersom jag är förälskad i geniet Kristen Wiig. Men inte för att hon är kvinna - jag har samma känslor för unga Chevy Chase.

Rösta på mig

bloglovin

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Lorven:

skriven

den var helt värdelös.

2 Janne Fantastic

skriven

Sett den nu och jag tyckte den var king, ja!