Jag gillar ALLT!

I-landsproblem
Folkkär = Gilla allt?

Ser repriser på Allsång på Skansen och jag vill bara ge upp som artist. Ja, nu sjunger jag ju inte men vem orkar göra film för svennar som gillar... allt? En miljard svenskar kollar på programmet och en till miljard ser på det live på Skansen och de sjunger med i allt. Det spelar ingen roll om det är nån av Knattarna som vunnit Lilla Melodifestivalen eller ifall det är "rock" (definitionen av "rock" har försvårats de senaste åren tack vare Poodles).

Body Count

Och när det inte sjungs med i låtar man tröttnade på i kyrkans barntimme nån gång på 80-talet så dyker det upp "improviserade" sketcher med "komiker" som gör nån buskisrutin som helt plötsligt inte anses vara skit och själsdödande men om en likadan sketch skulle förekomma i ett RIKTIGT humorprogram så skulle ingen kolla. Men nu är det "busigt" och folkligare än Norrländska självmord.


Barnsånger varvas med död och alla "happy clappy"-svennar klappar glatt med vad som än slängs i deras ansikten. Själv fungerar jag så att om du skulle spela tre låtar för mig så är oddsen att jag inte skulle gilla två. Minst två. Så därför kan jag bara inte lita på programledare som Måns Zelmerlöw, Lotta Engberg och (framförallt) Peter Settman. Dom är superproffs på det dom gör men står man där och bara älskar ALLT så vet jag att de ljuger. Och kan jag inte lita på någon kan jag heller inte gilla dom.

Jag skulle vilja se, bara EN gång, dom ta bort sina feta "visst är det härligt"-flin och säga: "Kul att NI gillade den där låten. Själv vill jag ha tillbaka tre minuter av mitt liv."

Tacka vet jag Anders Lundin vars lite mera ärliga leende uttryckte: "Seriöst, jag skulle kunna våldta Amy Diamond på scenen och det skulle ändå anses som härligt folkligt..."

Rösta på mig

bloglovin

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin