Lennart Holmlund och Norska Flaggan

I-landsproblem

Åh, Lennart Holmlund din gamle gutt. Jag vill så gärna förstå men jag misslyckas varje gång du öppnar käften. Nu har du alltså sagt "Vad många som har tagit fram den norska flaggan. Nu kanske det varit tillåtet men inte när skidsäsongen kommer igång" på din facebook.

Vad fan håller du på med? Du är vårat kommunalråd och inte Sveriges svar på Gilbert Gottfried som efter tsunamin i Japan skrev "Japan is really advanced. They don't go to the beach. The beach comes to them". Skillnaden mellan honom och dig, Lennart, är att han är en RIKTIG komiker och att hans osmakliga dåliga skämt fick honom sparkad! Från vadå? Från att göra rösten som en anka i reklamfilmer för Aflac! Vad krävs för att vi ska bli av med dig? Semesterbilder där du harpunerar barn?

Försöker du sno röster från Sverigedemokraterna, eller? Dom är ju bra på det där med att slänga ur sig hjärtskärande idiotiska saker som saknar rim och reson och jag tror du delar deras gamla slogan "Vi säger vad du tänker" utan att det är förankrat i någon som helst verklighet. För jag misstänker att du insett att det faktiskt är mest socialdemokrater som vill bli av med dig och det är dags att kanske skaffa lite mer likasinnade i ditt följe? För alla som inte är socialdemokrater vill ha dig kvar - du får Sarah Palin att framstå som ett proffs då det kommer till hur man uttalar sig offentligt. Du får tillochmed mig att känna mig smart.

Och inte kunde du ens denna gång harkla ur dig en ursäkt fast det är helt jävla uppenbart att du spottat på liken av döda barn. Hjälper det om jag påminner dig om att det var socialdemokratiska barn Anders Behring Breivik sköt på? Det ska inte vara nån skillnad men jag försöker med allt här, okej?

Istället för ett "det var kanske dumt sagt" så fick vi alltså ett "Den som inte begriper vad jag menar har kanske svårt att fatta." Fattar du SJÄLV vad du sagt? Det är som att säga att "Jaha, man får ha flaggan på halvstång när några barn blivit skjutna i ansiktet men inte när Björklöven förlorar i hockey." Ser du skillnaden själv där eller måste vi hämta Gilbert Gottfried som får förklara åt dig? HAN bad om ursäkt fast han inte behövde!

Vi borde ha flaggor på halvstång för varje dag som du har kvar ditt jobb.
Rösta på mig

bloglovin

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Lorven:

skriven

janne ryter ifrån!