Stackars Vickan...

I-landsproblem

Grattis?

Såg en snutt av hennes födelsedagsfirande igår och fick mer ont i magen än när jag kollar in Ugliest Tattoos... Där satt flickstackarn i en folkdräkt som inte fick henne att se jämngammal ut med mig utan hamnade mer i Maud Olofssons liga. Och leendet på hennes läppar kunde inte ha varit mer ansträngt om så mamma Silvias plastikkirurg kopplat traktorer till hennes mungipor och låtit dem dra åt varsitt håll.

Jag såg inte mycket men jag såg Carola waila arslet av sig, nån jeppe som framförde Michael Jacksons Smooth Criminal på det instrument som bäst sammanfattar Vickan och min generation bäst: fiol... och värst av allt: ett gäng nobody's som sjöng en nyskriven kuplett om Victoria. En kuplett?! Seriöst för fan... Hur ofta än Henrik Dorsin försöker klämma in dem i allt han gör så slutade kupletter vara kul ca 30 år innan Vickan ens föddes!

Kan ingen ge henne en RIKTIG födelsedag nåt år? Vad? Jag vet ju inte vad hon gillar - det kan mycket väl vara detsamma som fräscha människor i nittioårsåldern gillar. Men jag har en känsla av att hon skulle hellre bara... dansa till bra musik (vad det nu är) och skita i om hon inte lyckas le sig igenom allt.

Och seriöst: kunde ingen smällt upp ett paraply över henne? Kungen svepte de in i en sopsäck åtminstone men han kommer undan med sånt för han är ju en "smooth criminal" om något.

 

Tidigare blogginlägg


Rösta på mig

bloglovin

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 sara:

skriven

Haha, det här inlägget var ju roligt - även om jag inte håller med dig i allt du skriver.

2 Janne Fantastic

skriven

Tackar tackar... Och det är ett friskhetstecken att inte hålla med om allt....även om jag önskar att en dag bli så pass folklig att folk gillar allt jag säger.