Dagens God Afton: Grattis Madeleine!

Dagens God Afton

Screenshot från Aftonbladet.se

Får vi inte? Shit, jag som redan gjort det i rubriken på det här inlägget.

Klart som fan vi FÅR - det är bara att vi SLIPPER! Inget jävla paradande eller skit på Skansen som vi skattebetalare behöver stå för eller ens behöver genomlida. Men FÅR får vi.

Tänker jämt på stackars Victoria när hon fyller år... Hon är lika gammal som jag, fyller år bara två veckor innan mig, så jag vill liksom tro att vi har saker gemensamt. Och varje år tvingas hon in i en alldeles för varm och tantig folkdräkt där hon måste le mer krystat än Peter Settman i Så Ska Det Låta när det spelas musik riktad till 90-åriga tanter som fortfarande tror det är okej att säga "neger" idag. Töntiga spelemän från Dalarna är inte riktigt up to date för någon i vår ålder. Inte ens om du är inavlad av den perfekta blandningen av nazister och horbockar. Låt henne vara "för Sverige i TIDEN" nu när farsgubben inte kan.

"Kill... mee..."



Mitt bästa Madeleine-minne: Kvart över elva en natt i Stockholm och jag var på kräftskiva vid Filmhuset och vi märker att spriten börjar ta slut. Så vi springer tvärs över vägen för att köpa "nödraketer" (folköl) på 7-Eleven och eftersom vi var där dagligen så släpptes vi in trots att de hade stängt för att plocka på oss öl. Medan vi står där inne knackar det på glasdörren och därute ser vi ett förtjusande par som också är i behov av nödraketer: Madeleine och hennes pojkvän som tydligen hade en lägenhet i närheten på den tiden.

"Wow" tänkte jag lite impad av synen av partyprinsessan herself och funderade på om hon kanske skulle vara sugen på lite kräftrester och... folköl. Mindre impad var dock 7-Eleven personalen som gick till dörren och skrek: "Vi har stängt!" och släppte inte in dom. Partyprinsessan såg på oss 7-Eleven VIP’s som om hon varit en normal dödlig i kön på Spy Bar som just sett Dr. Alban släppas in framför hennes näsa. Sen gick de.

Grattis! Men du är alltid välkommen på mina kräftskivor, tjejen! Lämna hunden hemma bara.


Rösta på mig

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Sven:

skriven

Nice att du är VIP på 7-Eleven!! Kan du skriva upp mig på listan?

2 Janne Fantastic

skriven

Jag ska lära dig 7-Elevens "secret handshake" nästa gång vi ses.