Huvudet Bland Molnen igen

I-landsproblem


Fan, jag kan inte riktigt släppa hur många "huvudet bland molnen"-affischer det finns.

Jag vet inte ens varför jag gör det här mot mig själv... och er. Här är några jag hittade efter att ha googlat och gråtit i 5 minuter. Och för att inte visa på TOK för många har jag sållat fram exempel där de försökt med ett ansikte eller fler på himlen för att sen inse hur idiotiskt det ser ut och sen bytt ut ansiktena... mot andra bilder på samma ansikten.

Nu med mera ANSIKTE
"Varför går folk inte och ser våran episka film?"
-"Prova mer ANSIKTE PÅ HIMLEN!"
Snyggt jobbat.Förklarar varför den filmen floppade.Sean Penn ser ut som ett småpervo spöke som förföljer en icke vetande Naomi Watts i orginalaffischen men Fransmännen tyckte inte det var tydligt nog så de förstorade honom till sin version.Orginalaffischen ser faktiskt helt okej ut för att vara en "fejja på himlen"-affisch men Tyskarna verkar vilja vara extra tydlig med att filmen har en uppsjö andra karaktärer man inte kommer bry sig om.Se upp! Hon kommer närmare!
Fransmännen och Tyskarna verkar gilla det här med ansikten på himlen. Tyskarna verkar dock ha något extra emot toppluvor så de ringde photoshops-Mengele för lite hjälp istället för att bara ta ett annat foto. Som tillexempel fotot på orginalaffischen. Jag har inte sett filmen men visst handlar det om en tjej som letar efter någon? Känns på de här affischerna som det är hon som är försvunnen. Men så är det kanske?


Jag får dra ett streck här för allas skull.
Rösta på mig

bloglovin

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin