Huvudet Bland Molnen

I-landsproblem
Blunda och tänk på era favoritfilmaffischer... Dom där som var så snygga att du köpte en själv, kanske tillochmed ramade in och satte upp på väggen. Själv ser jag framför mig ett par läckra gjorda av Drew Struzan.

Okej, lite mer krasst nudå: Blunda och tänk på de där affischerna som fick dig att gå och se en film? Ja, det är ju en skillnad för oftast är ju favoritaffischer just favoriter för att FILMEN var bra. Nu när jag blundar så ser jag av någon anledning framför mig... Mördartomaterna Slår Tillbaka. Hm. Och Cobra!

Jag vill knappt veta hur många killar (och... tjejer?) som såg den pga affischen!


Iallafall...

Var det någon av er som såg en "huvudet bland molnen"-affisch när ni blundade? Ni vet dom där filmaffischerna som skulle kunna se bra ut men sen är det nån producentjävel som sagt: "Bra! Men kan du slänga dit en blaffig bild på filmens stjärna också - kanske på himlen?" och så blev den förstörd. När jag gjort mina "Det Våras För "Svenska" Filmtitlar"-serie här så har jag snubblat på... allt för många.

Tupac Shakur och James Belushi.

Varför? För att 1.) Det finns för många. 2.) Det är ett tydligt tecken på dålig distributör vilket går hand i hand med huvuden på himlen OCH dåligt "översatta" filmtitlar riktad till en korkad publik.

Det finns på TOK för många av dom och det är fan inte många som prytt en kassasuccé. Så jag har enormt svårt att se poängen till att utsätta oss konsumenter för dessa ögon-ollningar. Och det är på TOK för många för att jag ska ens veta var jag ska börja visa exempel. Så jag börjar här:


En TREDJE variant på The World's Fastest Indian med ett ansikte i skyn som ser ut att ha fått stroke.


Ja, inte skulle jag väl vilja se en film om en "Wolfman" om det inte var ett gäng enorma huvuden över de dimmiga skogarna.


Tre stycken varianter på Legends of the Fall. Någon som funkar för er?


Snygg Meet Joe Black affisch! Men den behöver lite mer...


...SJUKT äckliga ansikten!! Vad har dom gjort med dom?!


Shadowlands. Det fanns FLER varianter med fler skogar, gräsmattor där Hopkins och Wingers spöken flöt runt över men jag måste dra gränsen nånstans.


Lite mer arty skallar i himlen då det är i Freejacks cyberhimmel eller då det är Picassos ansikte över en sjö.


Oj, där var det visst en till Meet Joe Black! Ja, jag tror ni börjar fatta. Tänk då på att det här var BARA Anthony Hopkins.
bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin