SF! Snälla, gör så här!

I-landsproblem


Jag hör allt oftare hur folk säger att de föredrar att ladda ner filmer än att njuta av film på det sätt de var gjorda för: i en skön biosalong. Varför? För att folk snackar och håller på med mobiltelefoner hela tiden som om de vore hemma och... kollade på nerladdad film.

Så varför inte bara ta och införa lite nolltolerans och tystnads-nazism?

Sista åren farsan var i liv så kunde han inte gå på bio. Gubben var näst intill döv men tack vare smarta ingenjörer så hade han PERFEKT ljud via sin hörapparat då han kunde koppla den till biosalongers inbyggda ljudslinga. MEN så fort en mobil ringde så fick han det där ljudet stereohögtalare ibland ger ifrån sig när en mobil ringer för nära dem: RATT-TATTATTA-KRRA-TATTA!  Fast inborrat rätt in i hans hjärnbalk. Så nej: det räcker INTE med att du har mobilen på ljudlöst i en biosalong: du är en störig jävel iallafall som inte borde vara på bio om du inte klarar av att inte ta emot samtal på två timmar. Sök ett jobb på 112 SOS Alarm istället om det är så viktigt att svara allting.
Rösta på mig

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Linda aka Javamorsan:

skriven

Folk i allmänhet är rätt störiga på bio tycker jag. Därför jag sällan går tyvärr för jag orkar inte med massa hormonstinna ungdomar som tror dom är på porrklubb eller folk som bara måste ta viktiga samtal eller sitta och prata sig igenom en hel film.

2 Anonym

skriven

Ja, och det är ju tråkigt! För som filmare kan jag avslöja att jag aldrig någonsin gjort en film och tänkt: "fan vad bra det här kommer se ut på en tv-skärm". Nä, vi gör det för den stora duken.Så jag skulle inte ha något emot att biografpersonal fick bära batong och plocka bort dom som ändå inte beter sig som om dom var på en bio.