Det Kommer Aldrig Att Gå Över

Filmerna
Måste väl passa på att be alla att ta chansen att gå på bio. Men inte vilken bio som helst: FOLKETS Bio. Det är som svensk bios svar på facebook i Egypten (fast lite mindre populärt).

Där ska nämligen en geni-film som jag hade äran att jobba på visas och alla som inte går och kollar är våldtäktsmän/våldtäktskvinnor.


DET KOMMER ALDRIG ATT GÅ ÖVER

Sverige, 18 minuter
Regi & manus: Amanda Kernell


"Frida är 14 år och tillsammans med sin första stora kärlek, Philip. Philip är på väg att ta studenten och flytta från det lilla samhället i fjällen där de bor. Men innan han åker har Frida något viktigt att berätta."


FILMEN HAR PREMIÄR KLOCKAN 18:00 FREDAG DEN 6 MAJ PÅ BIOGRAFER RUNTOM I LANDET. INGET FÖRKÖP KRÄVS OCH DET ÄR GRATIS. SÅ KOM! JA!

DET KOMMER ALDRIG ATT GÅ ÖVER visas på 22 biografer inom ramen för Svensk Kortfilm c/o Folkets Bio:
Zita, Stockholm. Fredag 18.00
Panora, Malmö. Fredag 17.30
Umeå Folkets Bio, Lördag 14.00

Arenan Karlstad, Bio Laxen Mörrum, Bio Vågen Nynäshamn, Elektra Västerås, Emmaboda Folkets Hus, Folkan Iggesund, Folkbiografen Åseda, Folkets Bio Angered, Folkets Hus Söråker, Fyrisbiografen Uppsala, Hagabion Göteborg, Harlekinen Norrköping, Kino Lund, Regina Östersund, Rio Biografen Tomelilla, Roxy Visby, Roxy Örebro, Saga Bio Alingsås, Tollereds biograf,
Se biografernas hemsidor för visningsdagar och tider.

Läs mer på: FOLKETS BIO


Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin