Fråga mig aldrig om att göra porträtt.

Teckningar
Jag gör dom ibland men det är enbart på grund av nån egendomlig spontan reaktion men när någon säger "teckna MIG!" så är det precis som när någon säger "säg något kul!". All kreativitet dör och helt plötsligt så har jag något bättre för mig - som att testa alla patiens kortspel som finns på datorn.

Här är några jag gjort helt utan anledning. Och eftersom jag trots mitt porträtt-hat gjort en hel del så begränsar jag mig i detta inlägg till "kändisar man borde känna igen direkt men inte kan placera pga Jannes teckningar - med röd bakgrund"...

Klicka på dem för större bild.Elisabeth Taylor
En bild jag gjorde dagen då nyheten om hennes död kom. Inte för att jag var något större fan men jag gillade hennes profil. Som ung. Taylor den äldre såg ut som något från en Rob Zombie-film (vilket också är coolt men kändes som en dum idé att göra en bild utav just den dagen...).Richard Widmark
Förutom att han har ett Fantastic efternamn så är jag helt enkelt ett fan. Don't Bother to Knock är en favoritfilm och jag funderade länge på att göra en teckning på hans motspelerska Marilyn Monroe... tills jag insåg att alla tecknar henne. Så jag sket i det.


“Publicity can be terrible. But only if you don't have any.”
Jane Russell
Så istället för att teckna MM så körde jag på Jane Russell. Funkar för mig.Megan Fox
...är jag inget fan av. Men på Lunki and Sika gjorde vi en grej av att hon anklagats för lida av anorexi samt att Sika beskrev bifigurerna i Green Lantern-trailern som "anorectic muppets" - något som lät så pass bra att Janne the Director startade ett band bara för att kunna ta det som namn och för att göra en band-tshirt.

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , ,

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin