Janne Fantastic

Teckningar
är ett grymt drygt namn på någon som tror att han kommer dö som Yvette Vickers (om jag nu inte redan gjort det?). Jag vill hellre att ni föreställer mig som en sån där värdelös trollkarl som slänger en rökbomb i marken för att sedan springa av scenen hostandes.


När jag startade mitt företag så var mitt förstahandsval "Naiv Bild" som namn - men tydligen fanns det ett nedlagt handelsbolag som hetat så. Och det visste jag för det var mitt nedlagda handelsbolag som jag startade för produktionen av filmen No Law 4000. Men det var NERLAGT så när jag skrev namnförslag 2-3 så skrev jag bara nåt dumt (eftersom författarinstinkten inom mig hatar att se tomma rader) och självklart blev det förslag 3. Kommer inte ihåg vad förslag 2 var... Det kan ha varit en jojk.

Så vad är då "Janne Fantastic"?

Ja, det är jag det. En skäggig norrlänning som pluggat filmmanus på Dramatiska Institutet 2001 till... ca 2005? Jag kommer inte ihåg hur länge det dröjde innan städarna hittade mig.

Men jag har alltid tecknat på ett eller annat sätt - både bra och dåligt. Mest dåligt ärligt talat men det är eftersom jag prioriterat mitt filmande sen jag var 15. Så därför kände jag att jag här i bloggen ska fokusera lite mer på tecknandet - mest som en morot för mig själv. Det är en sak att göra en teckning som man inte visar för någon och att göra en teckning som man lägger upp på en blogg som ingen läser.

Hm. Det känns som en stor skillnad iallafall.


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin