Kungen knullar alltså runt?

I-landsproblem
Det visar sig att vår kung gillar partaj och dras nu i smutsen till ljudet av ett ramaskri. Jag förstår inte... Vi ska väl behandla folk som gör det som... hjältar?

"Did it, Done that, Doin it tomorrow"


Trodde sånt var allmänt accepterar i dagens moderna samhälle?

Ja, så länge du inte är...
...kvinna.

Sluta behandla vår Kung som han vore kvinna! Vad är det här?! Snart får han väl rösträtt också! VA?! Har han fått det!? Men va fan?! Poängen var väl att han skulle synas så mycket som möjligt för att marknadsföra vårt land och INTE ha något att säga till om!?
bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om
, , ,

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Lorven:

skriven

åh vilket toppen smart inlägg, jag är så glad för alla timmar vi spenderat med att dricka kaffe.3 muki:

skriven

fast du kan inte jämföra kungen med rolling stones. Rolling Stones tjänar egna pengar och slösar dom och dom representerar inte någon land. Kungen gör representerar Sverige och får mer än 100 miljoner per år av skattepengar. Då tycker jag att han ska visa respekt mot sin familj och Sverige

2 Janne Fantastic

skriven

Jag får allt smart från smartare vänner jag druckit kaffe med genom tiderna. ;)

4 Janne Fantastic

skriven

Men jag kan jämföra honom med Kicki Danielsson? ;)Och Kungen får inte pengar av Silvia och familjen och jag bryr mig inte om var och hur kändisar stoppar sina snoppar/får snoppar instoppade så mig stör det inte.Stör det mig att det finns en kungafamilj över huvudtaget då? Jepp. Lika mycket som det stör mig att vi har schlagerfestivaler och sport som också kostar pengar. Våra pengar.