Målinriktad krigare - Del 2

I-landsproblem

Previously on Janne Fantastic:


Fast jag var vapenvägrare så drog jag till Boden bara för att slippa bli arresterad medan jag höll på med något annat. Jag avskyr när jag är mitt i nåt, typ lagar mat, och så ringer det på dörrklockan.

 

 

Det var en finnig kille som skötte själva inskrivandet av alla nytillkomna lumpare och jag förklarade för honom att jag var helt ointresserad av att skriva på någon lista eftersom jag var på plats för att totalvägra. Han blev lite ynkligt besvärad för hela hans liv verkade ha lett fram till den här dagen då han skulle få göra den ultimata närvarolistan. Jag försökte trösta honom med att han kunde få skriva in mitt namn själv om han ville men det vågade han inte.

 

Killen sken dock upp som en sol då ett befäl kom förbi och han fick förklara situationen för honom. Jag förstod allt killen sagt men befälet verkade inte hänga med riktigt för han och jag fick spendera följande timme i ett rum tillsammans där han skrek: ”Men varför kom du hit för om du inte tänkt göra nåt!?” och jag förklarade för honom om och om igen att så var visst lagen.

 

Hursomhelst hade han inte befogenheter att göra något med mig och till slut fick jag gå till de andra nyinskrivna lumparna som nu fått varsin säng i en sovsal och jag fick min med en prydlig hög med trendigt gröna militärkläder på. De andra var redan ombytta och sen skreks det från korridorerna hur alla skulle ställa sig på ett led därute. Så vi gick ut och en kille som tydligen älskade Full Metal Jacket spatserade fram och tillbaka medan han skrek nåt jag faktiskt inte kunde höra tills han stannade framför mig och skrek nåt jag kunde höra: ”VARFÖR HAR DU INTE TAGIT PÅ DIG DIN UNIFORM!?”

 

Så jag förklarade situationen igen men kom bara halvvägs innan han röt nånting igen och jag fick följa med två andra befäl till deras sovsal där de skrek åt mig medan jag försökte förklara för dom att om de skrek mindre skulle de höra vad jag sa.

 

 

Fan, förlåt… det här blev längre än jag trodde. Trodde jag skulle kunna hålla ner det här till en lagom blogglängd med tanke på att allt som egentligen hände var att folk skrek på mig... Det får nog bli en till RAFFLANDE fortsättning senare.Målinriktad krigare - Del 1

Målinriktad krigare - Del 3

Målinriktad krigare - Del 4

 

 


Rösta på mig

 

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , ,

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin