Nidbild polisanmäld

I-landsproblem
Ett montage föreställandes Ulla-Maj Andersson (kommunalråd och fågelskrämma i Nordmaling) iförd Khadaffikläder har polisanmälts. Om nu Ulla-Maj inte gillar sånt har jag ett råd:

Sluta klä ut dig som en nidbild.


Ulla, jag har en fråga angående den här bilden (som jag hittade HÄR...) Är inte den där dockan du glatt håller i en nidbild? Eller den där rått-dockan som är hängd (?) i bakgrunden?


Vänner har iallafall hört av sig oroliga eftersom jag gjort den här bilden, kallad "Pilsnerfilms-Khadaffi" föreställandes Lennart Holmlund i just Khadaffi-kläder:

Pilsnerfilm-Khadaffi

Jag vill bara lugna alla och säga att både jag och Lennart värnar om yttrandefriheten så jag är inte orolig. Däremot hoppas jag att inte Khadaffi ser bilden, tror inte han skulle gilla jämförelsen.

Jag påstår inte heller att Lennart försöker döda sitt folk, bara att han kanske inte har den kontakten med oss som han tror att han har.

Bilden är inte heller menad att spridas utanför den här bloggen så jag hoppas att ingen snor den och använder den till något som jag inte har godkänt. Sno den "INTE". (Har aldrig lärt mig vad dom där "-tecknen betyder.)Läs mer på VK.se
Jag har placerat min blogg i Umeåbloggkartan.se!

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , ,
,

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 astarot:

skriven

sno den "inte" betyder att folk gärna får sno den, eftersom det som genom magi blir ironi. Så losa citattecknen....

2 Janne Fantastic

skriven

Vad betyder ironi?Och vad betyder "ironi"?