Sveriges bästa programledare

I-landsproblem


Johar Bendjelloul på SVTs Gomorron Sverige är så äckligt bra att jag måste skriva det här "tant skickar dagens ros i lokaltidningen"-inlägget. Jag vet inte vad det är som gör honom så bra - att säga "han lyssnar verkligen på dem han intervjuar och han låter dom prata till punkt" är att ta i för det gör faktiskt alla Gomorron Sveriges programledare. Tillochmed en morgontrött Micke Leijnegard.

Hursomhelst såg jag just honom intervjua Carolina Gynning och jag satt som klistrad medan Malou von Sivers skulle kunna föda reinkarnationen av Jesus i direktsändning och intervjua Fadern efteråt utan att jag skulle bry mig.

Hoppas Johar får göra mer grejer nu, gärna damma av Musikbyrån eller nåt. Bara han inte går SVT-döden till mötes: att tvingas vara klämkäck lekledare i nåt underhållningsprogram med för bred målgrupp.


Måste ju motivera att detta inlägg hamnar under "I-landsproblem": Lika mycket som jag gillar Johar på Gomorron Sverige så vill jag bli av med TV-kocken Paul Svensson. Egentligen vill jag bli av med alla TV-kockar men han är värst. Är det bara jag som tycker att han pratar som någon som fått hjärnskakning och man har tvingat honom att prata så han inte ska somna och hamna i koma?

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , ,

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin