T-shirt jag tecknade

Teckningar
...som bara finns i två ex. En har jag och den andra har Harrison Ford-wannabien på tröjan själv, Robert Lundmark som inte bara hade regi-kepsen på när han gjorde No Law 4000 - han hade cowboyhatten på i filmen också.Den här gjorde jag stort sett på samma sätt som jag gjorde omslaget till Crystal Caravans Against the Rising Tide-omslag (som ni kan läsa om HÄR) så behöver jag inte gå in på detaljer utan helt enkalt visa er några av de lager jag tecknade (för hand på papper med allt från krita till bläck:Den sista bilden ovanför så tecknade jag allt som jag ville ska ha lite skönare ljus. Eftersom jag tecknade varje ny bild på ljusbord på vitt papper så är det bara logiskt att jag tecknade det vita svart istället och sen ratade om det till vitt i Photoshop.

Märk väl att jag inte tagit bort några smulor från kritorna (vilket gjorde skannern sjukt skitig) då jag gillar när teckningar "smular" sig. Tar bort känslan av att en dator varit involverad på ett enkelt sätt (förutom det där med en skitig skanner då).

Men det blev inte lika coolt när bilden väl kom i tryck på t-shirten för då såg det ut som om man smulat chips över hela sig...

Texten "Space Mahoney" (Roberts karaktär i filmen) gjorde jag på samma sätt:


Jag gjorde t-shirten helt spontant och hade bara tänkt göra den i ett ex men sen visade det sig att jag skulle träffa "Robar" vilket inte händer så ofta längre när han... har skaffat liv. S-v-i-k-a-r-e.UPPDATERING:
Tröjan går nu att köpa!
KLICKA HÄR FÖR INFOAndra blogginlägg om No Law 4000:
Janne Fantastic - Gamla Bildmanus: No Law 4000
Målinriktad producentjävel.


Rösta på mig

bloglovin


Läs även andra bloggares åsikter om
, , , ,

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin