Målinriktad ungjävel.

Teckningar

Janne 23/10 -82

Vi börjar alla nånstans och jag började tydligen som 5-åring med att teckna av David Banner som förvandlades till Hulk. Ja, det var David Banner i TV-serien. På den tiden var jag helt inne på TV-serien även om jag gömde mig bakom soffan och liksom kikade över kanten när det sändes. Det var nånting som tydligen skrämde mig - jag tror det var att hans kläder gick sönder. Inget var väl värre när man var liten än att komma hem till mamma och de nya byxorna var trasiga, eller hur?

Jag gillar tre grejer med den här bilden:
  1. Att den gröna tuschpennan tog slut mitt i arbetet.
  2. Att pappa lärde mig att rita näsor genom att säga åt mig att teckna dom som om de vore bilar (Volkswagen-varianter på Ahlgrens bilar) utan hjul. Mitt livs första teckningskurs!
  3. Hulk har tydligen ätit upp någon.
Min syrra har sparat några bilder jag gjorde när jag var ännu yngre, föreställandes Pellefant och Lakritstrollet och såna bortglömda serietidningsfigurer. (Finns dom kvar i nån serietidningsform eller existerar dom bara som pinsamma tatueringar på pundare som var unga under 70-talet?)

Hursomhelst; jag hade bestämt mig tidigt för att bli serietecknare. Så när jag växte upp så blev jag självklart det... inte.


Och jag tecknar inte längre näsor som bilar.
Målinriktad...
...femteklassare
...vapenvägrare.
...skådis.
...jävla roastare.
...producentjävel.
...dumjävel.
...jävla tonåring.Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , ,

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Geni!

David ser väldigt glad ut... kommer mest ihåg att han var ledsen och liftade väldigt mycket. Börja med bilnäsor igen!kram

3 astarot:

skriven

Hahha... jo. David är ju vetenskapsman och ogillar ologiska flummerier.

2 Janne Fantastic

skriven

Ja, visst ser han glad ut! Han kanske såg fram emot sista avsnittet av "Lost"?Sen såg han sista avsnittet.