Fler portätt som ingen bett om.

Teckningar
Bara ett par porträtt jag gjorde spontant då jag fått lite extra pengar i fickan efter att ha gjort ett hor-jobb (ni får tigga och be hur mycket ni vill -jag kommer aldrig berätta vad det var för jobb. Om ni nu inte är skickar mutor.) så jag brände dom på en bättre dator med bättre skärm och skit så jag kunde kräma på lite bättre i Photoshop.

Jepp, jag tecknar allt i dator'n - inte ett träd går till spillo när jag tecknar. Okej, lite papper gör jag av med eftersom jag gör alla mina texturer för hand på just papper. Kanske ska prova nåt annat? Sälskinn?


Som vanligt:
Klicka på bilderna för att få se dem större och länkarna för att jag säger så.


Kids-snubben1941
Anna Karina | Larry Clark | John BelushiJag kommer inte ihåg VARFÖR jag gjorde den här bilden men jag tror det hade nåt att göra med skumma grejer som hände i Umeå just då.
Rod Serling
Jag kommer inte ihåg VARFÖR jag gjorde den här bilden men jag tror det hade nåt att göra med skumma grejer som hände i Umeå just då. Det KAN ha något att göra med följande man:

Pilsnerfilm-Khadaffi
Lennart Holmlund
Umeås kommunalråd/pilsnerfilms-Khadaffi som gärna brölar ur sig saker som att veganer borde låsas in och nyckeln ska slängas bort eller raljerar om hur man inte kan be om ursäkt efter att man har gjort fel (alla mina dagislärare var alltså lögnare som sa att man måste det?).

Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , ,

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin