Efter sex månaders bloggande...

I-landsproblem
...så har det gått ett halvår. ("Always start with a joke.")För er som inte läst mina tidigare"Efter X månaders bloggande"-inlägg eller aldrig har fattat (såna som jag) så funkar det så här: jag kollar upp vilka sökord folk har använt för att hitta hit till bloggen, väljer ut några jag gillar och länkar dem till ett av mina gamla inlägg som sökordet lett de sökande till. Har en känsla av att de alla blev grymt besvikna.

Jag väljer alltså inte de POPULÄRASTE sökorden. För det skulle vara olika varianter på Coca-Cola mobile Tombola, Agnes rumpa och porn.


Min topp 10 Sökord som fått folk att hitta Janne Fantastic:

aftonmamma
Är det samma sak som dagmamma? För i så fall har jag ingen att erbjuda.


att slå barn
Jag har inga personliga tips på hur du ska gå tillväga men klicka på länken så hittar du ett bra boktips i ämnet. Har inte slagit ett barn sen jag var ett själv och... man är så gammal som man känner sig.


Varför alla dessa sökningar på barnrelaterade saker? Dessutom känns det som om sökningarna gjorts av riktigt RIKTIGT dåliga föräldrar. Eller så letar Unga Mödrar-redaktionen efter nya stjärnor.


Känns som jag missat något här... Har de gjort en penisförstoring och i så fall... tillsammans?


peter magnusson snopp
Barn och snoppar, alltså? Det är DET som ni bloggläsare vill ha mer av? Ja, jag ska försöka MEN dock inte samtidigt. Hoppas det går bra? Jag har massor att säga om både barn och snoppar - däremot känner jag mig krängt att någon hittat hit på en sökning som innehåller "Peter Magnusson" - denna extra kanon som hjälpt svensk humor att segla likt regalskeppet Vasa.


spring för livet hobert
Jag tror någon inte gillade din senaste film, Hobert.


sveriges johnny depp
Jag är så trött på att höra det! Visst, vi VAR väldigt lik varandra fram tills att Winona Ryder dumpade honom men det var EVIGHETER sedan! Både hon och jag har gått vidare sedan dess.


Jag VISSTE att hon var en nue!


Idag? Jag ska kolla...

Jepp. Han lever idag också. Kom gärna förbi och fråga imorgon också!bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 robin hood:

skriven

sv: tack så jätte mkt för responsen, den tar jag varmt till mig, kul att någon angagerar sig i att hjälpa till att förbättra, skall tänka på att korta ner introt, men vad tkr du, animerat eller inte i introt? :)

2 Janne Fantastic

skriven

Animerat! :)Sen när folk lärt känna igen introt kan du gradvis korta ner den.