Stackars Kjelle...

I-landsproblem
Hade lite bråttom att köpa en extern hårddisk för ett par dagar sedan och traskade därför ner till en affär som jag kanske inte ska nämna namnet på men låt oss kalla den "Kjell & Company". Eller "Kjelle". Ni kan hoppa över den här meningen för den finns bara här för att redovisa lite gnälligt att jag fick vänta länge på min tur trots att det bara var jag i butiken = kölappsystem regerar.

När mitt nummer till slut plingades fram så gick jag fram till kassan och frågade efter en mindre hårddisk, "ca 350GB eller nåt" och fick då till svar en fråga: "Har du hört vad som hänt i Thailand?"
Eftersom jag inte vill framstå som dryg så svarade jag inte att jag inte visste exakt allt som hänt i Thailand och var dessutom inte så sugen på att småprata med killen som tidigare prioriterade sin iPhone framför att plinga fram mitt könummer så jag sa bara "Nä."

-"Det har varit översvämningar där och en massa hårddisktillverkare har tvingats stänga ner sina fabriker där."
-"Ojdå."
Sen kom en låååång harang om hur det drabbat Kjelle som tvingats dubbla priserna, hur det sannolikt kommer bli ännu dyrare, hur de letar efter lösningar på problemet, hur han dödade en man i Hofors, om andra länder som kanske kommer ta över hårddisktillverkningen, hur lång tid det kan ta osv... Jag lyssnade inte så noga.


Stackars Kjelle. Jag är säker på att folket i Thailand gör allt vad de kan för er skull. Jag beklagade honom sorgen och sa "Hoppas dina I-landsproblem går över" (kände att jag kunde kosta på mig att vara dryg nu) för att sedan gå till en annan affär som jag inte heller ska nämna vid namn *host host Clas Ohlsson host host* men där hade priserna inte påverkats av några översvämningar. Köpte den största externa hårdisk jag någonsin köpt och nu får jag äntligen plats med alla mina olagligt nerladdade filmer.


Janne Fantastic vs Dagens I-landsproblem 1-0!bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin