Packar inför resa till Ryssland

I-landsproblem
Eller... nja. Jag håller desperat på att försöka komma på vad jag gillar för musik så jag kan packa ihop en fet mapp med musik att ladda min MP3-spelare med. Min än så länge icke existerande MP3-spelare - tappade bort min gamla under inspelningen av T-posts reklamfilm. Känns lite tragiskt att tänka på att Ray Wonder och andra band antagligen drunknat i blod och tomteskägg nånstans... så jag måste fixa en ny på nån jävla mack eller nåt eftersom vi inte gillar att sälja saker före kl. 12 på söndagar. Varför? För att helga vilodagen? Nä: för att hedra normaliseringen av vår svenska bakfylla.

Okej, varför kan jag aldrig komma på vad jag gillar för musik? Under den här veckan måste jag sitta på buss i minst 40 timmar så jag behöver musik som jag inte tröttnar på - vilket försvårar valet en hel del... En av de bästa livespelningarna jag varit på har varit Elvis Costello och jag äger ändå inte en enda skiva av karln. Jag har inte ens sökt hans namn på Spotify än... Vet inte varför - det är bara så jag funkar. Han är geni men tanken på att lyssna på honom mer än en gång känns jobbig.

Å andra sidan lyssnade jag nästan non stop på soundtracket till Tron 2 förra vintern. Insåg dock när sommaren kom att den passade inte till fint väder. Hm. Jag ska till Ryssland... Nånting säger mig att jag ska ta med mig Tron 2 soundtracket. (På sommaren lyssnade jag non stop på Ray Wonder istället.)

Valet försvåras även av att jag ska åka buss genom så visuellt spännande delar av världen som Umeå- Luleå - [korsar norra Finland nånstans?] - Murmansk:

Den gråaste färgbild jag någonsin sett.


Känner inte för att lyssna på rysk musik på vägen heller för det kommer jag ändå få lyssna på där, right? Antar att Rysslands svar på Eric Saade kommer höras vart jag än går (har dock den förutfattade bilden av att Rysslands svar på Saade läser böcker). Nu känner jag mig plötsligt som Karl Pilkington så jag slutar gissa mig till hur det är i Ryssland...


Musik jag har med mig just nu:

Amanda Blank - I Love You
Beastie Boys - Hot Sauce Committee Part Two
Daft Punk - TRON Legacy Soundtrack
The Dead Weather - Horehound
Florence + The Machine - Ceremonials
The Kills - Keep on your mean Side och No Wow
LaPuma - LaPuma
The Raveonettes - Whip It On
Santogold - Santogold
The Sounds - Crossing The Rubicon
Ting Tings - We Started Nothing


Åh shit, jag kommer vara less på musiken innan jag nått Luleå. Det är inte musiken det är fel på - det är mig. Hoppas jag hinner köpa en ny MP3-spelare iallafall. Och en mössa.


Bonus I-landsproblem: Måste ha med mig nån läsning och har skurit ner utbudet till två val:

Lostinthefunhouse - The Life & Mind of Andy Kaufman
av Bill Zelune
Born Standing Up av Steve Martin

Tror jag tar med mig båda...


Innan jag loggar ut vill jag bara förvarna om att mitt fulla alter ego börjat skriva om film ni INTE ska se på Lunki and Sika och först ut är:


(Klicka på bilden för att komma till sidan)


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Anders:

skriven

Jag vill minnas att det såg ut exakt sådär i St Petersburg när jag var där typ -92 också. Tror dom missat att införa färg i det landet.