10 anledningar till varför mitt bloggande saktat ner.

I-landsproblem
Jag tänker inte skylla på jobb för jag bloggar inte när jag jobbar ändå så. Ni som gör det: hoppas ni inte kör skolbuss eller nåt.

Fresh Meat
...som är en sån där brittisk serie med skruvade karaktärer som ändå lyckas vara lågmäld.


Saturday Night Live
...som är den enda TV-serie som gör att man får höra "den har inte varit bra sen 70-talet" av folk som inte var födda på 70-talet ELLER ens har sett ett helt avsnitt från 70-talet. I bästa fall har de sett en eller två sketcher från nån "Best of" eller liknande men att påstå att dom var bäst då är en lögn. Själv vill jag påstå att serien blev som bäst när Andy Samberg hakade på 2005. Sen att vi svenskar i regel inte fattar "grejen" med sketchprogram som sänds live är en annan sak...


Parks and Recreation
...som nu kickat igång sin fjärde säsong är fortfarande bättre än sin föregångare (amerikanska The Office). Blir glad varje gång (en gång) jag träffar andra som följer serien.


Up All Night
...som jag som svensk kanske inte tycker är så värst knasig då den handlar om ett par där PAPPAN får stanna hemma medan mamman jobbar! Men vad serien handlar om är mindre viktigt då det är Lorne Michaels producerat och bjussar på Christina Applegate i sin bästa roll sedan någonsin, Will Arnett som alltid är Will Arnett = geni och Maya Rudolph som här tar sin gamla Oprah-parodi från SNL till nya nivåer. Gillade serien från start men föll pladask då tredje avsnittet bjussade på Will Forte OCH Jorma Taccone.


New Girl
...som har Zooey Deschanel (Manga-versionen av Katy Perry) i huvudrollen och får det att se vansinnigt enkelt ut att göra en quirky sitcom utan pålagda skrattsalvor.


Raising Hope
...som just satt igång sin andra säsong i staterna medan jag just NU börjat se på första. Har inte vågat se serien tidigare då titeln bara fått mig att tänka på Amerikansk kristen feelgood drama där homosexualitet kan botas och allt en alkoholist behöver för att sluta är en kram. Detta TROTS att en av mina absoluta favvoskådisar, Garret Dillahunt, är med. Tack och lov så visade det sig att serien är mer likt My Name Is Earl på den tiden då serien var bra (det kommer alltså gå snabbt utför här).


Community
...som sparkat igång sin tredje säsong börjar tappa lite för mig då deras mest framgångsrika avsnitt har varit helt galna parodier på allt från westerns, Star Wars till zombiefilmer att de glömt bort att faktiskt utnyttja sina sköna karaktärer och leka med RIKTIGA konflikter. Börjar bli för pajjigt (men fortfarande kul) (Chevy Chase).


The Office (US)
...som är, vilket vi alla vet, inte ens i närheten av sin föregångare (eller ovan nämda eftergångare) men hittade sin egna röst under andra säsongen. Själv har jag skippat nästan alla avsnitt och hoppade in i säsong 7 bara för att se Steve Carrells sista säsong. Jag var mer nyfiken på att se vem som skulle ersätta honom än hur Ashton Kutcher skulle ta sig ann 2½ Men. Och än så länge håller James Spader mig som på nålar!


2 Broke Girls
...som plågar mig till döds med dessa hemska pålagda skratt. Om det där verkligen är en riktig publiks reaktioner vi hör så måste de få betalt per "HA" högre än 85 decibel (där går gränsen för när man måste använda hörselskydd på arbetsplatsen). Serien i sig är inte särskilt nyskapande men jag gillar skämten mellan sitcom-klychorna, att Garrett Morris fortfarande lever och Kat Dennings. Sen är jag väldigt svag för seriens skapare Whitney Cummings som även har en EGEN serie:


Whitney
...som inte är särskilt bra alls men jag gillar juh Whitney Cummings lite för mycket för att ge upp än. Men det ÄR inge bra...

Åh, kan inte 30 Rock börja snart!


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

i was born ready. i'm ron fucking swanson

2 Janne Fantastic

skriven

En hjälte.