Coca-Cola Mobile Tombola!

I-landsproblem

Jag älskar när jag vinner tävlingar jag inte deltagit i!


Jag VET, min mobil kommer från en parallell nutid där Steve Jobs var en slacker.

Coca-Cola Mobile Tombola! Eftersom jag är känd som Janne Moronic (för ingen har hört talas om Janne Fantastic) så känner jag mig trygg och tror inte ALLS att det är spam*. Är det något som inger mer förtroende än Coca-Cola? Nä, jag ska genast skicka mina uppgifter till dem... Eller kanske donera min vinst och skicka Barncancerfondens uppgifter till Coca-Cola Mobile Tombola istället?

Förresten: du som läser det här har VUNNIT en resa till Eksjö Camping! Allt du behöver göra är att posta mig ditt VISA-kort och dess kod så ska du se att jag bjussar på resan**!


........................................

*Ser att jag fått många besökare som sökt hit efter att ha googlat om det är spam eller inte så jag känner att jag bör lägga till att det ÄR spam - eller "spearphishing" som det kallas. Gammal spearphishing tillochmed som nu nått Sverige.

Bara jag som får ångest av att läsa sånt här?:
"Mar 26, 2009 by Linda McInnes
My mom has also received SMS she has followed all instructions, they now are requesting her to pay GBP500 for legal fees. Has anyone received any money?"
**Eventuella kostnader för resan och boendet på Eksjö Camping kan hamna på ditt konto tillsammans med några andra utlägg från Amazon.com


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Micke:

skriven

Jag har faktiskt också fått ett sådant sms

2 Janne Fantastic

skriven

High 5!