Khadaffi, reklam och blod

I-landsproblem
Jag har egentligen inget att tillägga efter alla skämt som haglat på Twitter kring den forne diktatorn som hittades i ett skitigt rör och sen sköts till döds för det. Men jag kommer sakna tiden då man kunde jämföra våra egna idiotiska politiker med skygglappar med denna man. Nu måste vi istället jämföra dem med... Bildt? Känns lite trist.


Vi får snacka om mig istället. Det är ju därför ni kommer till den här bloggen, eller hur? I tisdag var jag framför kameran i en reklamfilm:

Det är inte jag som håller i spaden.

Kommer inte ihåg vad det var reklam för... Tror inte det var en reklam för skotrar, skoterkläder eller fitness produkter.

I övermorgon står jag bakom kameran och gör en annan reklamare - en uppföljare till "Double Santa" som jag gjorde förra året:


Eftersom det är en uppföljare så blir det den här gången yngre barn, mera blod och fler huvuden. Kanske en yxa och en hård julklapp också. Har vi riktigt tur kanske en t-shirt nämns?

Kanske slänger jag upp nån suspekt bild på nån sorts blodigt julpynt i helgen men mer än så kommer jag nog inte ha tid med i bloggväg förrän nästa vecka. Tills dess kan ni följa den här humorbloggen: LÄNK.

bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin