Fantastic Campingliv 2

I-landsproblem
Bara en smärre uppdatering från igår...När jag i morse vaknade var jag hur sliten som helst eftersom det hade blåst lite inatt. Något de inte heller säger i broschyrerna är att du på hösten inte ska sova i en liten stuga med plåttak under en ek. För då faller nämligen ekollon ner på plåttaket och du får försöka kämpa dig till sömns till ljudet av artillerield.

Det som till slut väckte mig på morgonen var 4 hårda smällar som skilde sig från nattens smällar då de kom i en jämn takt. Nyfiken på mysteriet så öppnade jag dörren där en man i vaktmästarkläder stod - förvånad över att se mig. "Knackade du?" frågade jag med rödsprängda ögon. "Nej, nej! Det var ingenting! Du kan gå och lägga dig igen!".

Jag mumlade nånting artigt och gick in igen bara för att få höra de rytmiska smällarna igen. När jag tittar ut genom fönstret visar det sig att han spikar fast någonting på min vägg. Vadå, "gå och lägg dig igen?!"

När jag senare gick ut för att spotta (efter att ha borstat tänderna) (utan vatten) (eftersom jag inte har någon diskbänk av något slag) (jag har inte för vana att gå ut att spotta pepsodent-loskor) så såg jag att han spikat upp en krok för hänga upp en sopborste på väggen. Tack. Nu är jag inte längre orolig för att den ska försvinna.

På väg till min morgondusch (2kr för 4 minuter för er som inte minns) så hittade jag var jag med min korklösa dunk ska hämta mitt dricksvatten:

Dörren till höger leder till ett rum där de på campingen som bor i husvagn kan tömma sin latrin i.

Min morgondusch var för övrigt lika skön som John Rambos dusch i First Blood. Fast han slapp ha en glad gammal tant som vinkade till honom genom fönstret som hon tvättade medan han duschade. Jag ville skrika till henne: "Den är egentligen större men vattnet är så jävla kallt!" men den är inte så mycket större så jag lät bli. Så här i efterhand känns det lite som att HON skulle betala MIG 2kr för 4 minuter...


Fantastic Campingliv 1


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin