Fantastic Campingliv

I-landsproblem
Checkat in på en camping men efter att ha spenderat gårdagen i Stockholm så har jag redan blivit bortskämd storstadsbrat.

I stugan finns allt man kan behöva:
  • Internet för 200 spänn för 3 dagar (men kvittot säger 36 timmar så jag är skeptisk).
  • Allt man behöver för att laga mat: mikro, bestick, tallrikar, skålar och en TYDLIG instruktion om vad som händer om man lämnar något odiskat. Det finns dock inget vatten... Det står en skitig dunk här utan lock och en sjö i närheten.
  • Dammsugare och TYDLIGA instruktioner om vad som händer om det inte är städat men inga mattor att sopa skit under (Fan!).
  • 4 sängar och ett gammalt proppskåp.
Runt hörnet finns det toaletter som har den anrika charmen man bara kan hitta i offentlig toalett på T-Centralen. Behöver dock inte ta några hor-duschar för att bli ren för i samma ljuvliga lokal, vägg i vägg med ett toabås finns det duschar... som bara kostar 2:- för fyra minuter (3 kalla inkluderat) att använda.

Det positiva:
  • Tur att jag inte gav uteliggare småväxel när jag var i Stockholm.
  • Utsikten (en just nu guppande husvagn i regn).
  • Stugan heter "Blåbäret".
  • Jag är ju inte här för att campa.

Så det är lika bra jag tar och går de där X kilometerna in till stan (som i broschyren var 800 meter). En promenad i regn friskar ju upp. Kan alltid värma mig med en minuts varm dusch då jag kommer tillbaka.

 

Fantastic Campingliv 2


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Linn:

skriven

Men varför campar du?! Det låter ju mer som ett rent straff än något annat, även om det var dagen före lön igår, så känns det liite extremt att ta in på en sådan usel camping, bara för att straffa dig själv för att du varit slösaktig tidigare!Älskar dockan, dock, finns det fler liknande och var?

3 Linn:

skriven

haha, det ser jag framemot! :P

Men du svarade aldrig vart dockan kom ifrån..?

2 Janne Fantastic

skriven

Till mitt försvar: Jag bokade inte resan själv.MEN jag skulle ljuga om jag sa att jag inte finner allt så pass (o)roande att det är värt all möda! När jag kommer hem så har jag en ny mening med mitt liv: skriva Sunes Sommar 2.

4 Janne Fantastic

skriven

Ja just det! Dockan... Den tillverkas nog inte längre då inte ens hemsidan verkar finnas kvar (trailertrashdoll.com) vilket är synd för nu är det säkert bara ett svindyrt samlarobjekt. Här kan man dock se andra dockor i serien: http://www.odditycentral.com/pics/trailer-trash-dolls.html