Partaj med partypoopers

I-landsproblem

Desperat much?

Känns som det är en dödssynd i det här landet att vara rolig. Inte att försöka dock; allt för många FÖRSÖKER vara roliga på ett sånt sätt som får mig att vilja spy i min hand och sedan ge dem en örfil. För ett tag sedan basunerade Kanal 5 ut att de skulle göra en Saturday Night Live-ripoff och kalla den "Partaj" för att stryka under hur diskret de är i sina "SKRATTA DÅ!"-försök.

Ett svenskt SNL? Med Meltzer och stjärnor från Hem Till Midgård... Ja, det låter ju faktiskt som SNL - säsong 6 som var så dålig att nästan alla fick sparken och gav serien smeknamnet "Saturday Night Dead". (Eller Bill Murreys favorit: "Saturday Night Vile".)

Och nu börjar de sända trailers... Snuttar ur förinspelade sketcher (Fail #1 när man ger sig på SNL-ripoffs, bara så ni vet) utan skämt (Fail #2). Men deras desperata ansikten fullständigt SKRIKER efter skratt. På något sätt lyckas de få ÖoB-reklamen att framstå som nedtonade och smakfulla. Och kan någon SNÄLLA stoppa Meltzer från att göra imitationer? Du är inte lik ALLA bara för att du kisar med ögonen och pratar så som den där recensenten beskrev Takidas sång: "genom att slänga in en dos skitnödighet eller Downs syndrom i rösten".

Jag kommer ihåg när jag var liten och hörde Brittiska komiker tala om hur de gillade Sverige eftersom vi förstod deras torra humor. Varför stämmer inte det längre? Hur blev vår humor lika torr som Anna Books tårkanaler? Det gör mig ledsen då jag inser att jag snart kommer höra tyska komiker säga varför de gillar Sverige... och jag vill inte höra.

11 September har partajet premiär. Ja, då vet vi vad vi för alltid kommer förknippa det datumet med.
Senare inlägg:
Jag hatar att ha rätt: Partaj


bloglovin


Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin