Gola Kola-Ola

I-landsproblem
Ja, jag kan tycka att allt snack om Ola Lindholm är en storm i ett vattenglas. Men han har förlorat sitt jobb och anseende tack vare den stormen - misstankar för ett brott som man får lite dagsböter för. Det är töntigt - oavsett om han är skyldig eller oskyldig att blåsa upp det bara för att han gjort barnprogram. Och? Jag kan slå vad om att mupparna i Sesame Street styrs av folk som går på värre grejer.


...borde du säga.

Men att han vägrar snacka i rätten för att skydda sitt privatliv? Skärp dig, Ola... Du vet alltså hur det kommer sig att du hade Chevy Chase-mjäll i blodet men vill inte avslöja det? Okej... Jag skulle vilja fråga Herr Kamratposten om han tycker det är att vara ett bra föredöme för barn? Visst - ingen gillar en goltupp men jag skulle ändå vilja jämföra det med hur ett barn inte vill tjalla på sina kompisar fast de mobbas/snattar/snortar fultjack/whatever. Vad tycker du? Ska dom också hålla tyst? Kan det vara så, Ola, att om dina polare håller på med Kola att det är dags för lite "tough love" och sätta dit dom? Jag ser inga riktigt bra anledningar med att låta någon komma undan med det. Vem vet? Kanske leder det till något större och det innebär att några i din föredetta målgrupp (barn) slipper skiten i sina liv? Naiv tanke - ja. Men det skiter jag i - jag är naiv och trivs med det.

Just nu väljer du "jag är en stackars kändis" som försvar och jag hoppas att det inte funkar. Ja, det är absolut orättvist att du inte kan prövas på samma villkor som en lärare som misstänkts för att ha tagit kokain men jag har ända samma krav på att den misstänkte ska snacka i rätten - OM man nu vet något. För det är inte rätten som inte prövar dig på samma villkor - det är media och bloggare och andra som verkligen inte har med saken att göra. Osis för dig. Men snacka i rätten bör du göra ändå. Så fort du börjar lyssna på spån som mig som inte vet ett SKIT i hur det är att vara i dina skor så ska du åtminstone försöka göra rätt för dig - oskyldig eller inte.UPPDATERING:
Gola Kola-Ola 2bloglovin


Follow JanneFantastic on Twitter

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin