Dagens Biblioteket Barata: 80-tals stämning

I-landsproblem
Slänger upp ett par inlägg ur Biblioteket Barata lite då och då. Varför? Det är ju bara internt och korkat. Precis därför.Inget ont om Anders handstil - det här var 1999 då vi ännu inte förstört allt vad handstil heter med Facebook, Twitter, personsökare och sånt som kidsen använder idag - jag misstänker att han tvingades skriva det här ståendes i hallen på väg ut ur Kollektivet Barata. Men jag renskriver "ba' för att":

"1/12 Jag Anders har lånat amatörfilmer för att visa för folk som inte sett dem, ("snöfall" & "aldrig mer hjälte", "apberget")
Min flickvän tyckte att "Tillbaka till framtiden" (1, 2, 3) var kula att titta på, även om de är 80-tals stämning."Hoppas Anders kom tillbaka med amatörfilmerna och skrev vad hans flickvän tyckte om dem... Misstänker att de var kula att titta på trots att det är 90-talsstämning.


Amatörfilmstrivia: Olof Wretling från Klungan, Mammas Nya Kille, Sommar (och Vinter) i P1 och barnprogrammet Pappas Pengar spelar skurk i Aldrig Mer Hjälte som i slutet [SPOILER] sprängs i en bil och han regisserade Apberget. Det gick nerför för honom sen.Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin