Den hemliga illustrationen: Vad gör man inte för Love?

Teckningar
För lite drygt ett år sedan hörde min gamla vapendragare Love Larson av sig och sa: "Hej gamle lök. Kan du rita en skitsnygg bild som jag kan ha på min hemsida med blandade figurer o karaktärer som jag gjort?"

Klart som fan jag ville det! Love är en sån som lever upp till sitt förnamn PLUS att det lät som en kul utmaning. Nörd-prickarna över ö:et (i nörd) kom när han skickade lite referensbilder:


"Lite klassiskt hollywood-jänkigt fast med Widmarks
stil och smak samt utan Love i mitten?
"


Jag har växt upp med Stan Winston och Tom Savinis filmer (det gjorde ni också - vare sig ni vet det eller inte) och att se deras härligt 80-tals airbrushade bilder gjorde att det kändes som om jag var tvungen att göra bilden åt Love.


Tom Savini, Love & Loves bästa effekt hittills.

Men jag har inte fått visa upp teckningen förrän nu. Varför? För att en del av bilden är baserad på ett hemligt "bakom kulisserna"-foto på Stellan Skarsgårds uppfuckade ansikte från David Finchers The Girl With The Dragon Tattoo. Love, som skötte specialeffekt-sminket där, var en av fem personer på inspelningen som hade tillstånd av bolaget Sony att fota men det är inte förrän nu han fått tillstånd att VISA bilderna. Inte ens i tecknat format.

Och jag ville inte vara "den" som bränner hans nya Hollywoodkarriär på att visa upp HANS hemliga bilder. (Men jag SKRÖT ändå om det.)

Men här är den - äntligen:

Klicka för större dos Love

Fritt fram att gissa varifrån alla karaktärerna kommer ifrån!
LOVES HEMSIDA
Love och jag amatör-splattrar 1996 vilket kostade Love ett ben (1:55).

bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin