Fat Action Hero: The Worst Enemy

Filmerna

Ja, jag har gjort en till liten "jagvetintevad" av mitt förra animationstest. (Kanske är det bara ett till animationstest?) Det enda jag vet är att den här veckan skulle jag egentligen varit skådis igen (jag vet inte varför) i en musikvideo men det sket sig pga skivbolag som plötsligt inser att de även måste betala för budgeten de dittills bara kommit överens om. Ska hålla bandet utanför det här men jag kan säga att det var för ett gammalt gubb-metalband så... jag kan inte säga att jag sörjer själva musikupplevelsen. Men det gav mig en vecka "ledigt" så...

Men tanken var att jag skulle spela en actionhjälte av nåt skäggigt slag. Och jag tackade ja för att jag ville verkligen se en actionfigur som inte var nån töntig hunk utan en fet jävel som kicka ass. Ser jag en till ung het actionfigur a la Orlando Bloom eller Taylor Grisnäsa så spyr jag. Så även om jag helst hade sett någon annan göra rollen så kunde jag inte säga nej. Jag är ju som byggd för rollen. Jag ser ju ut som halva rollistan i Sons of Anarchy fast i Glada Hudik-kläder. Så även om jag antagligen hade fått hjärtinfarkt och stroke (och drunknat) under inspelningen hade det varit värt det. Allt för konsten, right? Och gamla gubb-metalband.


Tavlorna med Carl Bildt, Larry Clark, Anna Karina, Elizabeth Taylor, Richard Widmark och Jane Russel har inget som helst symboliskt värde om ni nu inte hittar nån smart koppling till det som sker. Isåfall snor jag den kopplingen med ett "precis så tänkte jag".

Ja, mer genomtänkt än så är inte filmen. Jag ville helt enkelt bara se fet action.

bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin