Jag har fått barn!

I-landsproblem
Jag har dock aldrig träffat mamman. Men hon heter Nelly och vi har varit brevvänner en lång tid nu - hon skickade mig säkert 2-3 mail om dagen där hon flirtat med bilder på vad hon har på sig. Och lite konstigt nog: prisuppgifter på alla kläderna..?
 
Men jag kände mig som världens sämsta brevvän för kommer inte ens ihåg hur vi träffades, så jag skickade ett meddelande till henne på Facebook:
 
Här citerat på Twitter eftersom jag av någon anledning
inte hittar det på hennes Facebook längre.

Hon blev så klart ledsen för det och sa att jag kunde scrolla ner på hennes spam-mail till en rad där det står "Vill du inte ha nyhetsbrev från Nelly.com i fortsättningen, Klicka här" och vi gjorde slut som vänner. Lite hemskt men ändå fint att det slutade med värdighet.
 
Men tydligen så måste man använda kondom när man klickar något i Nellys spammail för idag fick jag ett mail från "Nelly Kids".
 


Tog inte 9 månader, det tog en vecka och jag har, som sagt, aldrig träffat henne förut. Nu vet jag hur Justin Bieber kände sig. Självklart så vill jag ju vara en god förälder och hjälpa mitt lilla hen (hur länge ska jag vänta med att fråga om könet? Vill sköta det här så PK jag bara kan.) men tyvärr måste jag inse att jag är en dålig man och människa.
 
Jag väljer att gömma mig och inte svara på Nellys eller hennes kids mail och klickar än en gång på:


...och istället hoppas på att Nelly är en bättre ensamstående förälder än vad hon är som flickvän. Jag vill ju inte att lilla hen ska växa upp och bli någon Julian Assange eller Ulf Brunnberg.

Jag önskar dig all lycka här i livet, lilla hen. Att du får säga dumma saker, smarta saker, roliga saker utan att skämmas för att du står för vad du gör och säger men när du gör fel så kan du och vågar du erkänna det och be om ursäkt. Och att du träffar någon som tycker om dig som du är, som tycker om dig lika mycket som du tycker om henom. Och att du inte olyckligt ska klänga dig fast och skrämma bort folk som din mamma Nelly för det orkar ingen med.
 


Men sluta tjata, det är SLUT nu!
 
 
 
 
UPPDATERING:
Fått ett svar via Facebook från Nelly idag:


Jag skulle känt mig lite tryggare om inte det där hjärtat fick min stalker-radar att spraka till.
 

 

bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin