Ännu mer spam i mobilen... FreeprizeUK go fuck yourself.

I-landsproblem
För ett tag sedan fick jag ett spam i mobilen som sa att jag vunnit pengar i Coca-Cola Mobile Tombola - en tävling jag inte ens deltagit i och insåg väl rätt så snabbt att det var spam så jag skrev en kort grej om det HÄR. Det visade sig snabbt, då inlägget blev det mest populära inlägget som inte har med Kissie att göra, att många hade fått samma SMS och inte visste om det var på riktigt eller inte.

Nu har jag fått det här:

Ser väl trovärdigt ut, eller?

Så nu slänger jag upp den här varningen: om du inte ens deltagit i en tävling så har du inte vunnit något. De kommer troligtvis be dig betala en summa pengar för att du ska få hämta ut din vinst - en vinst du aldrig kommer få se igen.

Dessutom: hade de gett bort 2 miljoner så där så skulle de haft råd att anställa någon som åtminstone kan formulera ett SMS och vet vad ett mellanslag har för funktion. Och hur man stänger av CAPS LOCK. Och gramatik.

Visst; vi har blivit så vana att läsa dåliga formuleringar eftersom textspråket långsamt water boardas till döds av Twitter och SMS och "äh, jag översätter det bara snabbt i google translate" att det kanske ser rätt ut men läs det här i bloggform istället för SMS-form och säg sen till mig "det kanske är ett professionellt bolag som verkligen ger bort två miljoner!":
"CONGRAT!!YOUR MOBILE NUMBER HAS WON FOR YOU $2,000,000 USD IN THE FREELOTTO MOBILE PROMO.FOR CLAIM,SEND EMAIL: freeprizeuk7@live.com & CALL +447024036781"

Skulle inte tro det, va?


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 jon:

skriven

EEEeem, tack så mycket, detta hjälpte oss.

För vi fick samma sms men dem hade bytt telefon nummer och e-mail. (freeprizeuk14@live.com)