Holmlund aka @v75kungen är mitt missbruk

I-landsproblem
Jag vill börja med att säga att jag tycker du har rätt, Holmlund.

Ja, du får plocka upp hakorna (för du har fler än en) nu för det kommer snart att komma ett Tony Irving-stort "MEN". Jag tycker du har rätt i att Whitney Houston var en dålig mamma som knarkade när hon hade barn. Det är barnmisshandel på alla sätt och vis - svårt att förneka.

MEN (jag sa ju att det skulle komma snart) att säga att den sorg folk känner och visar efter Whitney Houston på minsta lilla sätt skulle vara att hylla ett missbruk är bara sinnessjukt. Inte ens hennes langare gillar att hennes kropp inte längre pallade hans varor. Det finns ingen som saknar knarkaren Whitney. Det finns inga folksamlingar som gemensamt visar sin sorg för hur duktig hon var på att poppa piller eller vad fan hon gillade.

Att du, Lennart, själv hyllar Elvis Presley som även han knarkade ihjäl sig är ironiskt. Alla vet att det var av knarket han dog av (förutom de som tror han fortfarande lever - är det kanske så du tänker, Lennart?) - han hade barn, han behandlade sina fruar som skit (enligt Priscilla Presley's bok Elvis & Jag men vad vet hon?) och han snodde låtar från svarta. Samma som Whitney (fast hon snodde låtar från vita - hello Dolly!). Men jag är inte dum i huvudet som tror att du hyllar hans knarkande - jag fattar att det är hans musik och höftvickningar du går loss på.

Eller? För du verkar inte vilja försöka formulera dig i dom banorna heller då du i Västerbottens Folkblad kommer med bortförklaringen:
- "Man var så ung när han dog. Jag vet inte om han söp med Lisa Marie."
Öh... Jag börjar misstänka att det enda du vet om din favoritartist är att han vickade på höfterna. Men okej, du har handlat Elvis i god tro. Hur Whitney levde verkar du dock ha järnkoll på.

Jag gillar MÅNGA artister som knarkar arslet av sig
- det stryker jag inte under stol med (vaddetnubetyder)
...men det är inte deras missbruk jag gillar.
Och ingen av dem får mig att vilja knarka ihjäl mig lika mycket som du.

Du säger även i VF att du vill polisanmäla... någon? Aftonbladet och Virtanen för att de har citerat dig? Att de påstår att du har gjort vad? Du HAR ju sagt allt det där! Läs din egen blogg innan du använder "Om de uppfattar det så kan de inte ha läst bloggen" som försvar (hoppas jag citerade dig från VF rätt där?). Du har försökt det förut utan att det på minst sätt lät lika charmigt som när Stenmark sa "Det är ingen idé att förklar´för de som int´förstår". (Det är för att INGEN fattar vad du skriver Lennart!)
Den gången gick du faktiskt ännu längre än att anklaga en känd artist för att vara dålig mamma då du då spottade på de som kände sorg med Norge efter Utöya genom att sätta upp Norge-flaggor på sina Facebookbilder med orden: "Vad många som har tagit fram den norska flaggan. Nu kanske det varit tillåtet men inte när skidsäsongen kommer igång".

Så när Virtanen tycker du borde avgå för att ha hånat de som sörjer Whitney så kan jag tycka att det känns lite löjligt eftersom det får en sån uppmärksamhet eftersom Whitneygate känns mer som ett "Aftonbladet-scoop" (ett kommunalråd gör något som platsar på deras Nöjes-sidor). För att jämföra det med nöjesvärlden: Om du skulle avgå (vilketaldrigkommerhända) på grund av det du sagt om Whitney är lite som när Martin Scorsese inte fick en Oscar förrän han gjorde The Departed = lite för sent och inte lika välförtjänt, liksom.

I VF fortsätter Holmlund med att säga "Om jag skulle ha gjort så många fel som Aftonbladet skulle jag ha fått avgå för länge sedan". Jo, men nu är Aftonbladet bara en skvallertidning och ifall ett kommunalråd bara gör HÄLFTEN så många fel som Aftonbladet så ska de avgå. Så varsågod.

När jag läste det här underbara tweetet kunde jag inte annat än bara lite trött sucka och hålla med:

Ja, vi har blivit FÖR vana med dina påhitt, Lennart. Du har på nåt sätt lyckats vara vår egen Hanna "Jag vill bara knulla" Widerstedt längre än Berlusconi satt i makten så det är ett UNDER att vi alla inte bor i våra bilar och lever på snö för att komma undan.

Vi har vant oss vid att du aldrig kommer be om ursäkt för att du jämför Utöya-dådet med att bryta av en nyplanterad björk i Umeå, sorg med skidsäsongen, Whitney, låsa in alla veganer och slänga bort nyckeln...

...ja, det är så mycket att vi inte längre känner lukten av skit för all Holmlund. Det sistnämnda ("låsa in alla veganer och slänga bort nyckeln") försvarade du dessutom i P4 Morgon på fettsidagen med att påstå att det uttalandet fick de militanta veganerna att lägga ner stridsyxan - "tack gode Gud!", lägger du dessutom till. Ett uttalande du inte ångrar, alltså.

Hm. I så fall säger jag:
Släng Holmlund i fängelse och slägn bort nyckeln!
"Släng Holmlund i fängelse och släng bort nyckeln!" och sen sätter jag mig ner och väntar på att det ska funka.

Jag skämtar tyvärr... Vill ju inte att du ska stämma mig för att komma med såna hemska uttalanden. Du vet... såna som du brukar säga.

Vidare i P4 Morgon berättar du, appropå missbruk, hur hårt du kämpar för att stoppa rökning eftersom cannabisrökare sällan börjat knarka utan att ha rökt. Mycket möjligt. Bra tanke det där med att förbjuda allt som leder till missbruk. Så... appropå missbruk: hur är det med spelmissbruk? Hur många är det som lider av spelmissbruk som börjat med att t.ex. spela på V75? Jag vet inte - jag frågar. Och eftersom du, Lennart Holmlund, kallar dig för @V75kungen på Twitter (inget skämt) så har du kanske lite info om det? Eller är det som med Elvis att du inte har koll på det där?

Åh, Lennart.
"Det går aldrig att ångra det man gör i efterhand" har han sagt om och om igen. Hur skulle det vara om vi nästa val fick honom att ångra det?


Jag väntade länge med att skriva nåt om det här - till viss del för att det är för mycket att klämma in i ett inlägg (som ni ser...) men mest för att det finns de som redan gjort det bättre den här veckan. Jag har i texten länkat till de flesta men här är några till:

Lisalee For President om Holmlund
En skrämmande människosyn av Daniel Nordström
The Local
Skämmes Socialdemokraternas Holmlund!
”Man kan inte ha den synen på människor”

Några av mina gamla Lennart-inlägg:
Lennart Holmlund och Norska Flaggan
Rebellerna Intar Stadshuset
Löken

Och här har ni Lennarts senaste svar på svaret på svaret:
När man kritiserar media då ageras det....

Sen kan ni följa min Twitter-hastag #Holmlundriot där jag "retweetat" (fråga era barnbarn) några tweets angående Lennart senaste veckan.

bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin