Missade min egen premiär!

Filmerna
Hade sett framför mig en utrullad röd matta där jag, Anki Larsson och Lennart Jähkel försöker hålla koll på Göran Forsmark... Men inte fick jag veta nåt! Jag visste inte ens att filmen jag är med i bytt titel från "My Blue Hawaii" till Renoveringen. Visst, jag var hemma med bihåleinflammation premiärdagen så jag är inte allt för förkrossad att jag inte fick vara med men ÄNDÅ! Även om jag var så kass att jag förstörde filmen vill man ju få stå till svars för det! Ser jag ut som Carl Bildt eller? Nu får jag iallafall använda den där gamla skådis-klyschan: "Nä, jag kan inte se mig själv på film" (fast jag egentligen kollar på allt jag gjort dagligen - min skärmsläckare är DET HÄR).


Jag vet inget om de andra filmerna så fråga inget. Kul att se sitt namn tillsammans med de där yngre skådespelarna som fortfarande har mycket att lära.

Jaja, jag fick iallafall hänga med min kära film-mamma Anki när jag var på Göteborg Filmfestival. Ironiskt nog såg vi två filmer om vuxna män bor med sina något överbeskyddande föräldrar: Danska Teddy Bear och Todd Solondz Dark Horse. Min film-mamma är bättre än deras.
Trevligt även om det inte blev någon röd matta för mig. Hon hade ju redan haft en annan premiär dagen innan med Patrik Eklunds SJUKT bra film Flimmer som ni ska se när den kommer, okej? Och till alla er recensenter som lite slarvigt kommer att jämföra den med The Office bara för att det utspelar sig mestadels på ett kontor vill jag bara på förhand be om att dra åt helvete. Speciellt med tanke på hur svenska The Office; Kontoret, kommer dra ner den jämförelsen i smutsen. Det här är en helt egen varelse som står på sina egna jävla ben, okej?

Får hoppas att det dyker upp fler chanser att få se Renoveringen på... och att någon hör av sig när det händer.


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin