Twittrade hela #Oscarsgalan

I-landsproblem
Grattis The Artist som nu säkert kommer ses av ALLA... som inte redan laddat ner den eftersom de, olikt SF, inte orkar vänta med att se Oscarsnominerade filmer förrän EFTER galan. De kommer nu verkligen hårdlansera filmen under "Smutltronstället" som den smalfilm en Oscarsvinnare bara kan vara. Ungefär som när The Hurt Locker inte hade premiär förrän drygt ett år efter sin amerikanska premiär.

Nu har jag inte sett The Artist för jag vill se film på bio. Så därför var Oscarsgalan inte lika spännande eftersom det var som att kolla på melodifestivalen utan att fått höra Ranelid sjunga om säd. Så därför livetwittrade jag och en miljard andra spektaklet istället. Slog ihop mig med Lunki and Sika-killarna (bara Sika dock för Lunki har bara koll på vilka Britpop-frillor som är inne så han missade att det var) och twittrade under deras användare @LunkiAndSika istället för min @JanneFantastic.

Så för er som inte förstår er på Twitter (mamma) så får ni några av mina favorit-tweets från natten här. Ni som har Twitter får gärna retweeta - speciellt om det är något osmakligt. Lunki and Sika behöver "the Lennart Holmlund bump".


Röda mattan:

 Och nu satte det igång på riktigt!

Jag kikade på Filip och Fredrik och måste säga att @bitterfittan har rätt. Medan Filip & Fredrik fyllde ut sin tid med att snacka om Adam Sandler eller "man har inte sett Nicolas Cage på film på ett tag" så snackade Twitter om saker som faktiskt hade med Oscarsgalan att göra.

Vi fortsätter... Bara en miljard tweets kvar nu:


Woody Allen vinner för bästa manus:


Några tysta minuter följt av...Och sen gick vi fan och la oss!


Läs även Sikas favorit-tweets från Oscarnatten:
Golden Tweets


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin