Telenor bjuder på telefonsex!

I-landsproblem
Typ. Känner mig rätt så fucked iallafall.

Sa ju upp mitt abonemang (vars bindningstid gått ut för ca 4-6 år sedan) eftersom jag inte har någon täckning med Telenor här uppe i Norrland plus att jag skaffade en sån där iPhone med en annan leverantör som har täckning här uppe. Allt funkar bra, jag kan ringa, folk kan nå mig överallt igen (vilket suger) och räkningarna kommer fram. Även från Telenor som jag inte ens kan ringa med.

Det alla har glömt att informera mig om är den 3 månaders uppsägningstid Telenor har (det har säkert alla andra leverantörer också men skit i dom nu - nu är jag förbannad på Telenor) vilket betyder att jag inte bara FÅR men MÅSTE betala för 3 månader till en leverantör som jag inte KAN använda eftersom mitt nummer numera ligger hos Telia.

Jag förstår principen med 3 månaders uppsägningstid då det gäller lägenheter eller ett jobb för där måste man få lite tid på sig att hitta ersättare. Men under den tiden får man bo kvar i sin lägenhet och man får jobba kvar (BETALT dessutom) på sitt jobb men vad är poängen med detsamma med ett telefonabonnemang? Ja, förutom att dom ska tjäna pengar på en så klart... Men jag KAN inte ens använda Telenor om jag så ville (eller hade jävla täckning) så då förstår jag inte poängen med uppsägningstiden. Eller är det någon av er som har tips på hur jag kan utnyttja att jag fortfarande är "kund" hos Telenor så jag får ut något alls av den här dealen?

FÅR dom ens ta betalt för något jag inte kan använda? Det är lite som att säga upp en prenumeration på en tidning för att man inte gillar den men tvingas betala för ytterligare tre månader utan att ens få den jävla tidningen under den tiden.

Så nu kommer jag stort sett bränna 1000:- på ingenting som hade kunnat gå till droger till någon fattig. Tycker Telenor åtminstone kunde bjuda på en T-shirt! Typ en "I'm with stupid"-T-shirt fast utan pil och med en Telenor-logga istället.

Jag funderar på att ringa deras 020-nummer där man kan få hjälp och bara snacka med dom i flera timmar om vädret och vem dom tror kommer vinna Sveriges Mästerkock och fråga vad dom har på sig. Det är ju iallafall gratis och jag är ju kund så varför inte?


Telenors egna Boxer-Robert.

Nä, det enda jag fått från Telenor sedan jag sa upp dem är ca två samtal i veckan från någon av deras telefonförsäljare som har "pang-erbjudanden". Idag ringde jag dem och bad dem lista mig som avliden.


bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin