Bästa Mupp-tävling vinner!

Teckningar
När SF tvingar mig att vänta 4 månader på Muppar så är ett alternativ att ladda ner filmen. Eller protestera och vänta 4 DAGAR till och köpa den på Blu-ray. Jag är säker på att många Mupp-fans har gjort nåt av alternativen eftersom biosalongerna har ju varit upptagna att visa Sean Banan istället.

Själv har jag börjat bita på naglarna och bett till varje Gud det finns om att den inte dyker upp dubbad på svenska av familjen Wahlgren och Kim Sulocki i spetsen. Och tecknat självporträtt som får mig att börja tro att jag omedvetet vill ha en läppförstoring. Alla andra bloggare verkar ju ha det...

Har jag bloggarläppar nu?
Klicka för större mupp.

En annan grej man kan göra är att tävla om det här:
Säsong 3 av The Muppet Show på DVD!

Sköna avsnitt med sköna muppar och sköna gäster som Alice Cooper, Gilda Radner och Sylvester Stallone - HELT odubbat! (Även utan svensk text men fuck you - du får den gratis om du vinner!)

Allt du behöver göra:
är att skicka ett tweet till mig (@JanneFantastic) med ett förslag på en bra mupp-tävling (eftersom jag inte kom på någon) innan 16:e mars när The Muppets har biopremiär. Max 140 tecken (duh!) men du får skriva hur många förslag du vill. Sen är det väl bra om tävlingsförslaget är muppig på nåt sätt. Släng även dit en hashtag: #KermitFantastic (för så hade den här sidan hetat om min pappa fått bestämma.

Öhm... Det här är inte så genomtänkt så det kommer säkert dyka upp uppdateringar kring regler och skit om det behövs. Det är inte så jävla noga.
Jag vill understryka att jag har INGET med filmen att göra - jag råkar bara äga två ex av Säsong 3 och tänkte att nån kan få ena. Sen är jag en Mupp-nörd.
Tidigare muppteckning:

Tony Clifton & Miss Piggy

bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin