Min första film var Rambo

Filmerna


Nä, jag kan inte heller riktigt se vad som händer i filmen och jag vet inte varför Rambo sliter sönder ett hus med sina bara händer i slutet...

Tror jag gjorde den här filmen när jag var 7-8 år gammal för jag vill minnas att jag gjorde den när jag sett First Blood för första gången och det var strax efter att vi flyttat till Umeå julen 1984. Jag hade sett början på filmen tidigare hemma hos min dagmamma men min pappa kom och hämtade mig just efter Rambo sytt ihop sin arm så jag fick inte se hur filmen slutade. Jag hatade honom för det. (Kalle Anka-gnuggisarna på framsidan av Rambo är också en ganska bra tidsstämpel.)

Som tröst på såret (inte Rambos sår) då vi lämnade Hofors och alla mina vänner för Umeå så hyrde vi en videobox med Rambo, Korpen Flyger och en tredje film jag inte kommer ihåg nu. Min pappa hade en grej för knivkastning (vilket kan synas på ett eller annat sätt i mina första filmer medan han levde) så det präglade våra filmval en hel del.

Av allt detta filmvåld som min barnhjärna utsattes för så är det ett under att jag inte förvandlats till en våldsam fotbollshuligan, eller hur?Knivkastning i en film jag gjorde som 18-åring:bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin

Kommentarer:

1 Anders:

skriven

Knivkastningen känns ju relativt oskyldig med tanke på att vi nästan sprängde Johan i småbitar i det där klippet. Dimman, nötblodet, splittret, lukten.. jag minns det som igår! Rambo ftw :)