#Dissakera #Eurovision, #ESC12se eller #ESC2012 - det är frågan.

I-landsproblem
Vill bara börja det här inlägget med att understryka två saker:

1.) Jag sitter just nu och rensar systemet med att lyssna på Black Flag.

2.) Det här är ett inlägg jag gör mest för att jag inte bloggat på ett tag så förvänta er inget fantastic.

Livetwittrade Eurovision igår (även semifinalerna innan) och då kanske ni undrar: "varför i helvete?". Bra fråga, fiktiva läsare.
Jo, jag är en av de där "ironiska tittarna". Att tycka att Loreens låt är BRA är att tycka att urin ser smaskens ut när man krälat genom en öken i en vecka för att det ligger en isbit i glaset. Det har inget med musiken att göra. Så här är det: jag är ju filmnörd så jag ÄLSKAR att se riktigt RIKTIGT dålig film - sån där film som de flesta säger "varför i helvete?" om. Men det anses ändå lite finare att se filmer som Barbarian Queen eller Manos: The Hands of Fate eftersom det inte är "folkligt". Jag som hellre skulle dricka en avslagen Mariestad på Nobelfesten än rödvin orkar fan inte se skillnaden i vad som är folkligt eller inte då underhållningen ligger på EXAKT samma nivå. Fula frisyrer? Check. Dålig musik? Check. Hiskeliga kläder? Check? Fula mupp-monster? Ehm... Christer Björkman. Check.Skillnaden är dock att extremt få skulle fatta vad jag höll på med om jag livetwittrade medan jag tittade på Plan 9 From Outer Space (och då tog jag ändå det mest kända exemplet). Nä, sånt får jag göra live utan twitter de få gånger man hänger med någon likasinnad.
Att livetwittra Eurovision är kul för att folk tar det på allvar. För att folk inte tar det på allvar. För att så många av er blir irriterad på det. Jag hatar nog fotboll och hockey lika mycket som jag hatar Eurovision-musik men jag skulle inte kunna livetwittra under en fotbollsmatch för jag kan bara komma på två-tre saker att säga om män i shorts. Men NÅN gång ska jag ge mig på #twittpuck eller #twittboll...Här är några av de tusen tweets jag skrev under Eurovision:

SEMIFINAL 1:
SEMINFINAL 2:
FINALEN:
bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin