Dagens God Afton: Slampiga män och osäkra dödsorsaker

Dagens God Afton
Från dagens Aftonbladet.se:
"Först var det Elizabeth Olsen och Charlize Theron. Nu kopplas Alexander Skarsgård ihop med en ny kvinna", står det i nöjesartikeln om Alexander Skarsgård. Vilken kille. Eller "vilken slampa" som han skulle ha kallats om han var tjej.


Vem är det som kallat Cox för slampa? Jo: Aftonbladet. För i själva artikeln står det: "En av cheferna för NBC dömde ut Courteney Cox rollfigur innan tv-serien ”Vänner” hade premiär. Don Ohlmeyer upprördes över Monica Gellers lättsamma inställning till sex". Hennes rollfigur. Ganska... stor skillnad.

För att sammanfatta: Skarsgård är het för att han ligger runt medan Courtney Cox är en slampa pga... hennes gamla Vänner-karaktärs "lättsamma inställning till sex"?!


Sen dog ju Beastie Boys MCA vilket suger på otroligt många olika sätt. Det är nästan enklare när musiker man gillar dör om de gjorde deppig gubbrock för när jag lyssnar på Beastie Boys så brukar jag bli glad. Och jag kan se att Aftonbladet KÄMPAT för att inte göra en sensationsnyhet av hans bortgång men... jag kan inte låta bli att tro att de först tänkt gå "han kanske blev MÖRDAD/tog livet av sig/knarka ihjäl sig"-vägen de så gärna brukar göra. Men sen sa någon på redaktionen: "Du, det där är ganska osmakligt - ta bort den där skiten."

Men jag tror de missade en skamfläck:


"Osäker dödsorsak"? Really? Visst känns det bittert, Tobias, att det där inte blev ett löp, va? Eller det kanske det blev, jag har inte kollat...


God natt din hesa jävel.

bloglovin

Follow JanneFantastic on Twitter

 

Kommentera inlägget här:

 
Follow on Bloglovin